Reklama

Reklama

Jak zachránit prezidenta

  • Česko Tajný agent Max (více)

Obsahy(1)

Vy byste snad Maxi Andersonovi věřili? Tenhle vážný chlapec totiž tvrdí, že má spolehlivé informace o spiknutí, jehož cílem je zavraždit prezidenta Spojených států. A jak na to Max přišel? Snadno. Řekl mu to jeho pes. Max a jeho mluvící domácí zvířátka, kterým rozumí jenom on, hrají všichni svou důležitou roli v rodinné komedii a dobrodružném filmu Jak zachránit prezidenta. Samozřejmě, že nikdo nevěří, že Max dokáže komunikovat se zvířaty. Jeho znepokojení rodiče si myslí, že by měl místo toho naopak komunikovat s místním psychiatrem. A tak protože čas běží, ujme se Max úkolu zachránit prezidenta sám. Bude ovšem na pomoc potřebovat velmi zvláštní přátele. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

RomanL 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná "oddechovka" pro menší děti s mluvícími zvířátky. Není to vůbec tak špatné, jak to tady ostatní hodnotí... ()

Reklama

Mariin 

všechny recenze uživatele

Pro menší děti to určitě není odpad. Pozoroval jsem, jak to osmileté děti hltaly a měly radost z mluvícího pejska a kočky. Sám jsem na filmu neshledal nic závadného (jak je obvyklé u filmů evropských, zvláště z Nizozemí a Skandinávie). ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama