Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patricie Fosterová (Doris Day) je expertkou na kosmetiku ve firmě Femina Cosmetic. Svým excentrickým šéfem, sirem Jasonem Foxem (Edward Mulhare) je pověřena krádeží formule na vodě odolný sprej na vlasy. S pomocí jednoho kolegy se ale namísto tajuplné formule dostane na stopu obchodníků s drogami, kteří maskují kokain jako neškodný pleťový pudr. (MacGuffin)

(více)

Recenze (3)

MacGuffin 

všechny recenze uživatele

Patricie Fosterová (Doris Day) je expertkou na kosmetiku ve firmě ,, Femina Cosmetic´´. Svým excentrickým šéfem, Sirem Jasonem Foxem (Edward Mulhare) je pověřena krádeží formule na vodě odolný spray na vlasy. S pomocí jednoho kolegy se ale namísto tajuplné formule dostane na stopu obchodníků s drogami, kteří maskují kokain jako neškodný plet´ový pudr... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to úplně skvělá špionážní komedie, ale byly zde momenty, kdy jsem se skutečně bavil. Doris Day je fajn, ale mnohem více mě bavil Richard Harris, který zde ukázal svůj komediální, i dramatický potenciál. Celková zápletka je taková příjemně prdlá, ale místy to má docela dobré grády, ať už humoru nebo akce. Ale vše skromně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama