Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Caribbean Star je zčásti přepravní loď a zčásti plovoucí kasino. Když první důstojník John Carter (Richard Harris) sleduje bohaté cestující, jak přicházejí na loď, netuší, že je mezi nimi nelítostný terorista (John Vernon), který propašuje na loď atomovou bombu a hodlá loď unést a využít ji k přepadu americké vládní lodi převážející zlaté cihly. Carter se s pomocí krásné cestující (Ann Turkel) a lodního doktora (Gordon Jackson) rozhodne teroristovy plány překazit. (mortak)

(více)

Recenze (2)

mortak 

všechny recenze uživatele

Béčkové zprzněni románu od Alistaira MacLeana. Dvě hvězdy za to, že se scénář docela drží knihy a jen si na posledních deset minut přidává více akce. Bohužel je to otřesně natočeno a zahráno (i Jackson je tady špatný a mezi Harrisem a jeho manželkou moc chemie není), hudba neposlouchatelná, a do kin to šlo jen proto, že film byl prodán do světa ještě před natáčením, a zoufalý producent se snažil alespoň trochu vydělat. Což se mu nepovedlo a výsledkem byl soudní proces. ()

mire.k 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriler 70.tých let. Je poznat, že předloha je od Alistaira MacLeana. Scénář i herecké výkony slušné. Konec trochu odfláknutý. Kazí dojem. A hudba příšerná. ()

Reklama

Reklama