Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý kraťas s famózním obsazením legendárních postav. Batman... Joker... Vetřelec... Predátor... Mohlo to být možná trochu zajímavější a pestřejší, když už se do toho tvůrci pustili. Ale i tak je to fajnový souboj, který nepostrádá atmosféru, náboj a hlavně zmíněné superhrdiny a supermonstra. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ustup, Batmane! V pouličním fightu si to jde rozdat vyšší rasa! Alespoň do té doby, než jim naplácá slepeckou holí Daredevil.. Díky původní hudbě solidní atmosféra, fajnový kostým netopýřího muže z obrácené pneumatiky a dědečkových šedých podvlíkaček a vykřesané možné maximum z daného námětu i rozpočtu. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jen oddaný až fanatický fanoušek dokáže udělat něco takového. Obzvlášť pokud je to filmařsky zdatný fanoušek;) Některé záběry jsou naprosto nedostižné, a to i přes batmanovský kostým ve stylu šedesátých let alias šedivé pyžamo. Batman: Dead End je crossover se vším všudy, navíc je pěkně temný a velice dobře využívá všechny rekvizity "předloh". Natočit takhle nadupaný celovečerák, můžeme zapomenout i na Tima Burtona. ()

petero 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=Hjp0I_okX0w Neznášam amatérske filmy, lebo sú príliš lacné a hrajú tam herci ktorý sú vyložene nemožný a tvorcovia len málokedy oplývajú nejakým talentom. O to viac však dokážem oceniť keď amatérsky film ma dokáže zaujať ako tento. Zručne nasvietené zábery dotvárajú skvelú temnú atmosféru. Dvaja herci. Batman je v pohode i keď má ten staručký oblek ale Joker ktorému aj vidno do ksichtu ten kúsok zahral dobre. Ďalej sú tu masky ktoré sú vynikajúce. Pointa je tiež prekvapujúca no niekomu to sem nemusí sadnúť. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Kratičkej, ale o to zajímavejší Batman a jeho setkání s Jokerem, predátorem a vetřelcem, sice ten pětiminutovej děj neni nic extra, ale Sandy Colloro tady naplno využívá svoje zkušenosti s efektama a maskama, takže po týhle stránce takřka dokonalý a skvěle působící jako drahej celovečení film, teda až na toho Batmana, no, ale to už je tady zmíněný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)
  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)

Reklama

Reklama