Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Morien 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem v době sledování neměla absolutní potuchu o původu videa, tudíž jsem nevím proč byla neustále zmítána neodbytným pocitem, že v dalším střihu už už vleze do záběru nějaký chlápek v tmavě růžových kalhotách, hnědém tvídovém sáčku, divné kravatě a zrzavém tupé a řekne "And now something completely different..." a celé se to zvrtne v mistrně natočenou parodii o drsných chlápcích v temných ulicích... ale ono se to nestalo. Inu, moje nebo jejich smůla. Ale já jsem ale ve výsledku odcházela s dojmem, že jsem ještě o něco byla ochuzena, jmenovitě o takových osm minut, kdy jsem mohla zírat z okna. ()

Ulrich 

všechny recenze uživatele

Za to fanouškovské nadšení, které navíc jde ruku v ruce s talentem a citem pro comicsový look nemohu dát míň. Líbí se mi, že ač je to amaterský kraťas party nadšenců, tak z technické stránky vůbec není cítit neumětelství a levnost (možná kromě batmana v muscleshirt - ale i ten takhle vypadá v comicsu). Mohu si jen říci: Odkud jen tvůrci vzali ty krásné hračky (AvP :)) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle nenáročná fanouškovská blbost mě celkem pobavila. Batman si to nejdřív rozdá z Jokerem, potom z predátorem, přičemž se přimotá do souboje Vetřelců z predátory. Nemůžu říct, že bych z toho byl nějak extra uchvácenej, ale má to slušnou atmosféru, ucházející masky a správný zapálení pro věc. Jenom škoda, že to skončilo v tom nejlepším. No co už, asi holt na víc než na 8 minut nebyli prachy.65% ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Spájať predátora a votrelca s batmanom chce fakt odvahu, toto sa ozaj nerobí. Pozítivne na tomto boli aspoň efekty a na to že je to fanušikovský film tak je celkom fajn spravený. Vrchol však boli slovenské titulky kde písali že sú polské. Pomyliť si náš jazyk s poliakmi uz je ozaj vrchol trapnosti. 3* ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Sandy Collora spojil Vetřelce, Predátory a Batmana v jeden krátký, a určitě zajímavý, příběh. Gotham city sice vyslalo k nebi signál z obrysem netopýra, protože městu hrozí nebezpečí, ale Batman se zde setká z něčím více nebezpečným, než je Joker. Joker utekl z blázince a Batman byl povolán k jeho zadržení, ale situace se vyvine úplně jiným směrem. Docela podařený záběr je, když Joker proběhne kaluží vody ve které stojí krysa - pěkné. Batmanovo setkání z Jokerem končí tragicky. Ve filmu se ukáže i Predátor z červeným zbarvením masky i oblečení - efektní. Film končí velice zajímavou situací. Obsazení je následné - ..........BATMAN : CLARK BARTON ..........JOKER : ANDREW KOENIG ..........PREDÁTOR 1 : KURT CARLEY ..........PREDÁTOR 2 : DRAGON DRONET ..........VETŘELEC 1 : JAKE McKINNON ..........ČERVENÝ PREDÁTOR : PATRICK MAGEE Kamera - VINCE TOTO. Hudbu zmiksoval - BOB GREV a krom jiné hudby, použil i klasický song z Predátora. Krátké, ale o to více zajímavé. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)

Reklama

Reklama