Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

H34D 

všechny recenze uživatele

Každý filmový/komiksový fanoušek si určitě někdy představoval, jak by dopadly střety jeho oblíbených superhrdinů, Batman: Dead End, byť pod amatérským vedením, převedl trochu té představy přímo na obrazovku a nutno podotknout, že rozhodně lépe než "profesionální" AvP. Dočkáme se jedné slušné, ale škoda, že příliš tmavé, bitky se zajímavým a lehce vtipným zakončením a... A to je vše, zázrak se nekoná. 6/10 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle nenáročná fanouškovská blbost mě celkem pobavila. Batman si to nejdřív rozdá z Jokerem, potom z predátorem, přičemž se přimotá do souboje Vetřelců z predátory. Nemůžu říct, že bych z toho byl nějak extra uchvácenej, ale má to slušnou atmosféru, ucházející masky a správný zapálení pro věc. Jenom škoda, že to skončilo v tom nejlepším. No co už, asi holt na víc než na 8 minut nebyli prachy.65% ()

Reklama

Admirall odpad!

všechny recenze uživatele

popravde uz som videl aj ovela lepsie nakrutene fan-made kratasi na batmanovsku tematiku. Dead end ma teda vobec nenadchol a len s nechapavym pohladom a otvorenou hudbou som kukal kedy sa tam este objavi terminator a hned za tym vin diesel s vetou "need a ride?" aby som ale nebol uplne negativny, joker so svojou frizurou a maskou vyzeral ovela lepsie ako v inych kratkometraznych filmoch, dokonca ma zaujal viac ako Nicholsonov joker... ()

Viper86-V1 

všechny recenze uživatele

Úžasný hraný crossover-kraťas s Batmanem, Jokerem, Vetřelci a Predátory, no co chtít víc. Až na oldschool kostým Batmana z původních filmů z 60. let je to skvělý temný nářez, klobouk dolů před před kostýmy na to, že je to čistě amatérský počin fanoušků (byť má tedy autor scénáře a režisér v jedné osobě Sandy Collora velké zkušenosti z filmové branže v rámci práce v legedárním kostymérském studiu Stana Winstona). ()

anais 

všechny recenze uživatele

Krátký film o tom, kterak se Batman utkal s Jokerem a následně s vetřelcem a pak s predátorem a nakonec s oběma.... Tak nějak se to dá charakterisovat. Připočíst se musí perfektní atmosféra, perfektní Joker (přímo jako z originálního komixu, žádný Nicholson!) a moc uspěchaný konec. Rozhodně stojí za vidění, jen mohl být delší. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení filmu trvalo čtyři dny. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)

Reklama

Reklama