Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Spájať predátora a votrelca s batmanom chce fakt odvahu, toto sa ozaj nerobí. Pozítivne na tomto boli aspoň efekty a na to že je to fanušikovský film tak je celkom fajn spravený. Vrchol však boli slovenské titulky kde písali že sú polské. Pomyliť si náš jazyk s poliakmi uz je ozaj vrchol trapnosti. 3* ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působilo dost směšně, jakoby se snad mělo jednat o parodii. Pak to s příchodem Jokera trochu "zvážnělo" a když tam přišel Vetřelec s Predátorem začalo to být zajímavé. Škoda, že Predátor je opět vykreslen jako nemehlo (zlatý Predátor 1). Batmanův oblek je taky k smíchu. Amatéřina, ale vcelku slušně udělaná a se zajíamvým nápadem. Škoda že je to na ní vidět. Kdyby to bylo delší až do konce, dal bych i víc bodů. ()

Reklama

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Skvelý nápad, výborné prevedenie...Jediný nedostatok je krátka stopáž, škoda že sme už nevideli ako to Batman všetkým "nandá":) A ešte ma v súvislosti s týmto podareným filmíkom napadla taká predstava- čo keby autori spracovali minipríbeh v ktorom by vystupovali namiesto Batmana, Aliena a Predátora (inak vždy som obdivoval jeho dredy, vyzerá s nimi ako taký zmutovaný rastafarián:))) Sly Stallone, Arnie a Jean-Claude- to by bola bitka:)))) ()

Admirall odpad!

všechny recenze uživatele

popravde uz som videl aj ovela lepsie nakrutene fan-made kratasi na batmanovsku tematiku. Dead end ma teda vobec nenadchol a len s nechapavym pohladom a otvorenou hudbou som kukal kedy sa tam este objavi terminator a hned za tym vin diesel s vetou "need a ride?" aby som ale nebol uplne negativny, joker so svojou frizurou a maskou vyzeral ovela lepsie ako v inych kratkometraznych filmoch, dokonca ma zaujal viac ako Nicholsonov joker... ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som si toto pôvodne ani neplánovala pozrieť ale keď som si pozrela galériu a uvidela moju lásku Predátora tak to proste bolo hneď jasné, že to musím vidieť.... Dávam 5* za votrelca a Predátora.... a keď si to tak vezmem ono to ani vôbec nebolo také zlé celkom slušne natočené len na Batmanovom kostýme mohli viac zapracovať vyzeralo to ako pyžamo ale aj tak klobúk dolu... ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v North Hollywood v Kalifornii. (Terva)
  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)

Reklama

Reklama