Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Terva 

všechny recenze uživatele

Sandy Collora spojil Vetřelce, Predátory a Batmana v jeden krátký, a určitě zajímavý, příběh. Gotham city sice vyslalo k nebi signál z obrysem netopýra, protože městu hrozí nebezpečí, ale Batman se zde setká z něčím více nebezpečným, než je Joker. Joker utekl z blázince a Batman byl povolán k jeho zadržení, ale situace se vyvine úplně jiným směrem. Docela podařený záběr je, když Joker proběhne kaluží vody ve které stojí krysa - pěkné. Batmanovo setkání z Jokerem končí tragicky. Ve filmu se ukáže i Predátor z červeným zbarvením masky i oblečení - efektní. Film končí velice zajímavou situací. Obsazení je následné - ..........BATMAN : CLARK BARTON ..........JOKER : ANDREW KOENIG ..........PREDÁTOR 1 : KURT CARLEY ..........PREDÁTOR 2 : DRAGON DRONET ..........VETŘELEC 1 : JAKE McKINNON ..........ČERVENÝ PREDÁTOR : PATRICK MAGEE Kamera - VINCE TOTO. Hudbu zmiksoval - BOB GREV a krom jiné hudby, použil i klasický song z Predátora. Krátké, ale o to více zajímavé. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ustup, Batmane! V pouličním fightu si to jde rozdat vyšší rasa! Alespoň do té doby, než jim naplácá slepeckou holí Daredevil.. Díky původní hudbě solidní atmosféra, fajnový kostým netopýřího muže z obrácené pneumatiky a dědečkových šedých podvlíkaček a vykřesané možné maximum z daného námětu i rozpočtu. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

To se blbě hodotí... :D ....Nápad dobrý, snaha značná, některé záběry jsou až neuvěřitelně promakané a vedle tohodle brilantně pošahaného Jokera by si snad i Ledger připadal jako druholigový náhradník.....Ale nadruhou stranu-je to chvilkama zbytečně moc parodické a souboje jsou řemeslně nezvládnuté, takže jsem se ke konci-i při osmiminutové stopáži-trochu nudil....Naštěstí poslední záběr je značně epický. ()

Kaufman 

všechny recenze uživatele

ty **** sou hlavně za Batmana.Kam se na jeho oblek hrabou profícký filmy ala Batman a Robin.Joker vypadá přesně jako v komixu což je další plus.Nejvíc mi tam vadilo to spojení Predátora a Vetřelce to mi fakt trochu skazilo dojem...škoda že tam Joker nebyl víc a že místo Predátora a Vetřelce tam nebyli nějaký týpci ze světa Batmana... ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Na to že se jedná o fan film, je to více než dobré. Osobně musím říct že mi nikdy nepřišlo na mysl že by se jednou mohli utkat Batman, Predátor, Vetleřec a že by se do toho mohl zamotat i Joker. No a zrovna předchvílí jsem viděl že to někomu na mysl přišlo a že to rovnou i natočil. No a přestože to na papíře může znít jako slušný mišmaš, na plátně z toho je zábavná podívaná. Akce je dobrá, atmosféra taky stejně tak jako masky (možná až na Batmanovo "pyžamo") jsou velice obstojné a hudba z Predátora potěší. Jen škoda že tam nebylo více Vetřelce a že když mělo jít zrovna do tuhého, tak to sknočilo. Jinak tuhle řežbu bych hned bral jako celovečerňák. 75% PS: Z tohodle maléru se Batman už jen tak asi nevylízal. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného komiksového sešitu společnosti Dark House, která ještě vydala další díly „Batman vs. Alien“ a „Batman vs. Predator“. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno