Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kamarádi Eric a Brad spolu tráví prázdniny vyjížďkami po okolí. Eric se navíc věnuje trénování karate. Jednoho dne se Eric zamiluje do Stephany, neteře majitele obchodu, na který má spadeno Nat, obchodník s nemovitostmi, který plánuje strhnout celou čtvrť a na jejím místě postavit obchodní centrum. Za tím účelem využívá bandu darebáka Paula, která terorizuje místní obyvatele a živnostníky. Při jednom napadení dostane Stefanyin strýček infarkt. Nat vzápětí donutí Stefany, aby místo strýčka podepsala prodej obchodu. Paul a jeho kumpáni Stefany unesou. Eric za pomoci svých přátel z tělocvičny Stefany zachrání. Zároveň požádá svého otce – právníka, aby zastupoval Stefanyina strýčka ve finančních záležitostech. Nat je nemile překvapen, když zjistí, že proti němu náhle stojí silný advokát. Zároveň policie zatýká Paula, který Nata udá. Eric a Stefany se těší, jak si užijí zbytek léta. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

illy.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Největší, ale prostě největší sračka, jakou jsem kdy měl možnost vidět. T.J. Roberts je tak zoufale nesympatický, až to snad ani není možné. To se asi vážně radši podívám radši na film s Norrisem. ,,Bojové" scény jsou naprosto tragické, choreografie zcela chybí a vedlejší postavy se chovají jak odchovanci jedličkova ústavu (vůbec nic proti nim...teď jsem je určitě urazil)...dialogy, to je kapitola sama pro sebe..scénář by určitě napsala lépe banda aspoň trochu ochočených opic. V porovnání s tímto filmem jsou i věci od Pyuna nebo Winorského daleko lépe koukatelné. Prostě, v mých očích odpad odpadů..a určitě nejen v mých, ale v očích všech, co mají oči... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Říkám si za co – ty vole kdo má potřebu točit podobné filmy – recyklace a vykrádačky jiných mnohem úspěšnějších (nebo alespoň známějších) kousků a vůbec se za to nestydí. Myslí si, že když dají do hlavní role úlisného „šampónka“ několik koček v bikinách a přidají pár kopů – šavlovačku s pěstmi, tupé gangstery a úspěch se dostaví sám. Nebylo to sice vyložené utrpení přežít až do závěrečných titulků, pár alespoň trochu zajímavých momentů by se tu našlo, ale tohle céčko je prostě naprostá zbytečnost… ()

Reklama

worm14 odpad!

všechny recenze uživatele

Krása! Takle čistokrevné béčko se jen tak nevidí. Scénář by napsal líp žák zvláštní školy. Děj neuvěřitelně trapný. Herecké výkony nejsou ani na úrovni ochotníků z maloměsta. Nejlepší je finální scéna kde parta pětiletejch děcek nakope prdel partě gangsterů. Přitom všem padají hlavním hrdinům z úst neuvěřitelné výblitky. Prostě tomuhle bych se fakt vyhnul :D ()

wosho odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy, kde sotva 10ti letí caparti v kimonu mlatí svalnaté borce jako na pásu. Nemám rád filmy které se natočily v polovině 90tých let, ale vypadají jako by se natočily o dekádu dřív. A nemám rád filmy kde přitroublí puberťáci pronáší životní a moralistická moudra. A taky fakt nemám rád Tygří srdce. ()

Wishkah odpad!

všechny recenze uživatele

jen by mě zajímalo jestli to tvůrci tohoto "výtvoru" mysleli fakt vážně. Tolik nádherných vtipů. člověk by až myslel že se to tvůrci snaží na nás nahrát, protože tak stupidní výkony a repliky by nevypustil do filmu ani žák zvláštní školy. Zejména finální rvačka třetí třída základní školy versus ti nejdrsnější gangsteři, za zvuků hudby, která by se hodila jako hudební podklad do výtahu:-) Je to odpad, ale nádherný.....PS:nejslepší hláška padla na konci. Když sem ji slyšel prvně, nemohl sem popadnout dech asi půl hodiny : On:"Můžu ti říkat kuličko?" Ona:"Kuličko? To je jako osvěžovač vzduchu." ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Burbanku a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama