Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joseph našel nový smysl života - potkává dívku do které se ihned zamiluje, ale dívka mu v průběhu párty zmizí. Chlapec po ní velmi touží a dívka se mu zjevuje v noci se žádostí o pomoc. Chce, aby Joseph stál po jejím boku v boji proti vojákům a jejich veliteli Ferrisovi. Problém spočívá v tom, že dívka i vojáci pochází z jiných světů, které chtějí ovládnout. (Q FILM PLUS)

(více)

Recenze (8)

Han22 

všechny recenze uživatele

Přidám se k předchozímu hodnocením - pěkný a docela originální sci-fi film. Hlavní hrdina je obyčejný kluk, navíc docela nýmand, který se najednou ocitá ve víru boje proti tyranovi, který zotročuje jednu dimenzi za druhou a potřebuje krystal, který má hlavní hrdina, aby mohl dimenze spojit v jednu. Líbilo se mi jak hlavní hrdina půlku filmu absolutně nechápe o co jde, skvělý hlášky i pár dobrých nápadů (rozpadající se výtah, závěrečný boj přes mnoho dimezí) a koneckonců ani ten Hauer v roli mentora nebyl špatnej. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A tohle byl příjemný filmeček. Na nic si nehraje, od začátku nám říká, že půjde o béčko jak řemen, abychom na to brali ohled a smířili se s tím, a když se s tím člověk smíří, je to vtipné, není to trapné, jak u současných filmů s teen hrdiny bývá, nikdo není ani velký hrdina, ale ani děsný slaboch, prostě uvěřitelné postavy, žádní nerdové a tak. Rutger Hauer si to užívá a některé jeho hlášky a okřiknutí mladíka film jemně, ale příjemně shazují, a triky na béčko jako řemen jsou slušné. Já se pobavil a rád to hodím někdy znovu. "I believe in the floor!" ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Rutger Hauer nikdy nepatril medzi hollywoodsku hereckú špičku. Tento robusný blonďák sa objavuje väčšinou v nízkorozpočtových projektoch, často balancujúcich na hranici odpadu. No takým svojským spôsobom je to predsa len charizmatický chlapík. Preto si raz za čas pozrem nejaký film, v ktorom si zahral. Občas pritom natrafím aj na celkom zaujímavý titul. Tak tomu bolo i v prípade snímku "Crossworlds". Akčná jazda s Rutgerom Hauerom naprieč dimenziami mi prišla vhod. ** ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtový film som sa dobré bavil. Scenár je pritiahnutý za vlasy, ale to nevadí hlavne že sa divák zábava. 5/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom suhlasim s ostatnymi pozitivnymi komentarmi. Vzhladom na prakticky nulovy rozpocet sa tvorcom podarilo natocit pohodovu jednohubku. A to vdaka celkom originalnemu a zmysluplnemu scenaru a vynaliezavej rezii. Rôznymi kamerovymi uhlami a filtrami sa im podarilo natocit tak, ze to vyzera ako tak vypravne. Az mi je fakt luto, ze na tento zaujimavy namet nemali viac penazi. Mohlo z toho byt roztomile kultovne becko. Takto je to len jednohubka s par cool scenami (vladne originalna scena vo vytahu) a nevyuzitym potencialom. Vdaka malemu rozpoctu tu je prilis vela hluchych miest v ktorych sa nic nedeje a preto nemôzem dat vyssie hodnotenie. 5/10. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama