Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina odehrávající se na těžařské plošině v severních Atlantiku, kde pracovníci sjíždějí ve futuristickém výtahu hluboko na mořské dno, koukají po rybách, obřích medúzách a chobotnicích z upravených sonarů a do toho všeho jim na dveře pořád buší ekologové. A až po nějakých 50 minutách se objeví to hlavní, kvůli čemu jsme chtěli tohle nízkorozpočtové béčko vidět, a to megalodon! Na štěstí se pak objevuje poměrně často, a tak se na film dá dodívat nejen z pocitu, jak to s ním asi skončí. [1805. hodnocení, 108. komentář, 15%, 61. nejhorší film] ()

Cheirodon odpad!

všechny recenze uživatele

Od dôb čeľustí milujem filmy o žralokoch a iných morských príšerách. Ale takto trestuhodne dosúložiť celkom dobrý námet dokáže len americká produkcia. Takže v skratke: Dobrý námet. Peniaze tiež asi nechýbali. Herecké výkony na úrovni amatérskeho divadla z Užhorodu. Kamera - stredoškolská úroveň. Réžia - IQ 55 - myslím, že ten imbecil je rád že sa dokáže sám vymočiť. Bóže, kiež by jednu pätinu peňazí a námet dostali povedzme Francúzi alebo Švédi. Bravo kovboji, zase sa vám raz podarilo niečo OBER_DOJEBKAŤ. Odpad, Odpad, Odpad.!!! ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když už si pustím déčkovej monster film tak očekávám snímek kterej bude totálně přehnanej, nebude se brát vůbec vážně a nebude moc dlouhej, aby nestihl extra otrávit. K tomu tam čekám gumová monstra (v tomto případě megalodona) a od tvůrců čekám čím menší rozpočet tím bláznivější nápady na udržení pozornosti. Tento film to všechno splňuje já mám prostě občas ty kraviny co o sobě ví že kraviny jsou a nestydí se za to celkem rád. Zlatej střed neboli 50% ()

Pochtli 

všechny recenze uživatele

V první části filmu jsem přemýšlel, co z toho vypadne, od chvile, kdy sjizdeli pochybnym vytahem na dvou lanech kamsi na dno more, jsem uz jen nevericne trestil oci, co na me jeste asi ceka (zralok udelany snad z gumy:), z ceho se asi dravy rybicky krmily, vrtulnik v zaberech vypadal spis jako modylek na dalkove ovladani)... Film stoji leda za pobaveni nad zpracovanim a hromadou nesmyslu.. ()

donkocicak odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o žralokovi, ale tenhle se vážně nepovedl. O hercích ani nemluvím. Ze všeho okatě dýchá počítačová animace a to i ze záběrů zasněžené ledovcové krajiny. Jako bych hrál nějakou počítačovou hru. Nápad jako takový není úplně špatný, byť hodně přitažený za vlasy. Ale chtělo to dotáhnout do konce, aby to byl alespoň průměrný thriller. Chyba byla i to, že prvních cca 40 minut se obešlo bez žraloka ! Grónsko jako místo dění je základní handicap. Žralok tím pádem nemůže lovit lidi ve vodě. To, co se zdá být na první pohled originální, je spíš nedomyšlené. Viděl jsem ještě dva filmy o Megalodonovi, ale tento byl znatelně nejslabší. Jedinou dobrou a napínavou scénu byla ta, kdy žralok proráží ledové kry a dostává se na povrch. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama