Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ale ľudkovia, nemusíte nadávať na pokleslú filmovú zábavu, keď určite polovička z vás sleduje debilné TV programy na našich vychýrených komerčných staniciach a hlasno sa pri tom zabávate. Toto je zábava! Je to hrozný film, ale je dôkazom všeobecnosti a mnohorodosti umenia zvaného Film. Opona padá a fajnšmekri tlieskajú. ()

curunir 

všechny recenze uživatele

,,TO JE VÁŽNE ÚŽASNÉ." ,,ÁNO, NA DISCOVERY TI UTRHNÚ RUKY." __ Až tak prehnane kriticky by som tento film ako sa o ňom píše v odpadových komentároch nevidel. Ono je pravda, že tomu miestami citeľne chýba logika (z 22 člennej osádky ropnej plošiny vystupuje vo filme asi 8 ľudí, ten zvyšok ako by útok megarybičky vôbec nezaujímal a mali to celé na háku) a atmosféru to tiež bohvieakú nemá, ale to je u týchto filmov úplne bežné tak čo potom? Dokonca by som povedal, ako tu poznamenal aj Paldini, že do príchodu hlavného aktéra má film omnoho väčšie napätie ako potom. Najväčšou chybou tu je, že v druhej polovici (alebo v poslednej polhodine ak chcete) chýba ako akcii tak aj rybke väčšia dravosť a žiadne nervydrásajúce scény netreba čakať. Tie efekty nič moc, ale v žánri som videl už aj omnoho horšie, takže sú na takej priemernej úrovni. Nenudil som sa však ani chvíločku, páčilo sa mi tiež prežitie viac ako dvoch jedincov, takže tie 3* s polovičným prižmurením oka môžem kľudne dať. ()

Reklama

megan017

všechny recenze uživatele

Tento shit, je něco jako žraločí Star Trek. Ergo. Většinu filmu se jen kecá, i když ve Star Treku ty řeči mají říz. Film se snaží tvářit strašně moc chytře a tu stupiditu to bohužel jen podporuje. Nemožné, ale je to tak." Carcharodon Megalodon" ano, šikulka umí používat Wikipedii, palec nahoru. Po příběhové stránce to zas takový shitoun není. Dělat ropné vrty, a vykopat přitom pohřbený praoceán, to je vlastně celkem slušný. O efektech se radši ani moc nebudu vyjadřovat, protože kdyby měl být Megalodon jak kreslený obrázek, vůbec se ho neleknu. To je tak těžké zvětšit zachyceného bíleho žraloka? Na obal se to povedlo. No, ale tyto nízkorozpočtové filmy slouží k tomu, aby se kritizovaly. Tím pádem vyniknou ty lepší. No, zas takové zlo to není, odpadu je na tohle škoda. ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Jednou z produkčních společností je 100% ENTERTAINMENT, INC. - což pro tento film platí beze zbytku. :) Ale je pravda, že takováto veledíla musí člověk sledovat opatrně a v malých dávkách, jinak by mohl přijít k psychické újmě. V LEVELu jednou Michal Rybka (podle mě božan) psal: "Recenzovat shity je zábavné, ale člověk může přijít k psychické újmě." Z těmito filmy je to podobné. Mám v počítači složku nazvanou "Filmy - klenoty" a tam se nachází ty největší skvosty (občas je obsah doplňován), ale nebojte se dávkuji si je skutečně v menších dávkách a obezřetně. :) Mé sbírce jednoznačně vévodí série Sharknado. Ale tento "spektákl" to je jiná káva. Vizuální stránka je i na tehdejší dobu otřesná. Např. synchronizovaně svetélkující medůzy. Děj téměř nulový, jeden z nejhorších filmů. Hlavně, že na konci je sáhodlouhý seznam, komu všem tvůrci děkují, nevím tedy za co. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když už si pustím déčkovej monster film tak očekávám snímek kterej bude totálně přehnanej, nebude se brát vůbec vážně a nebude moc dlouhej, aby nestihl extra otrávit. K tomu tam čekám gumová monstra (v tomto případě megalodona) a od tvůrců čekám čím menší rozpočet tím bláznivější nápady na udržení pozornosti. Tento film to všechno splňuje já mám prostě občas ty kraviny co o sobě ví že kraviny jsou a nestydí se za to celkem rád. Zlatej střed neboli 50% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama