Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

drackula 

všechny recenze uživatele

Film sa tváril strašne megalomansky :D ale nevyšlo to. Nedostatok financií na tieto megalomanské zábery sa riešili počítačovou animáciou a pri niektorích scénach som mal pocit že pozerám dobre urobené intro nejakej počítačovej hry, keďže týchto umelých záberov bolo naozaj neskutočne veľa. Príbeh kostrbatý, postavy plytké, dialógy tupé.... :D Jediné plus si tento film zaslúži za to, že žralok bol vcelku obstojne animovaný a vyhli sme sa tak gumenej nepohyblivej replike, ktorá mala vyzerať akože reálne.....ale ajtak....15 %... ()

Trenz 

všechny recenze uživatele

Když nad tím tak přemýšlím, mně se ten film líbil docela dost. Jo, ten žralok byl opravdu předigitalizovanej, ale jinak tomu filmu nemám v podstatě co vyčíst. Možná to bude i tím, že se na tyhle filmy nedívám a udělala jsem vyjimku kvůli Robinovi Sachsovi. Dabing mě nezklamal. To je vždycky to, čeho se děsím nejvíc. Tentokrát vybírali dobře a i charaktery byly hezky vykreslený... ()

Reklama

Pochtli 

všechny recenze uživatele

V první části filmu jsem přemýšlel, co z toho vypadne, od chvile, kdy sjizdeli pochybnym vytahem na dvou lanech kamsi na dno more, jsem uz jen nevericne trestil oci, co na me jeste asi ceka (zralok udelany snad z gumy:), z ceho se asi dravy rybicky krmily, vrtulnik v zaberech vypadal spis jako modylek na dalkove ovladani)... Film stoji leda za pobaveni nad zpracovanim a hromadou nesmyslu.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stanley Issac než natočil Raptor island produkoval a zahrál si v tomhle veledíle. Tady je vidět že se ten chlápek nezapře. Ale jeho brakové filmy mě už tolikrát dostaly že je prostě boží. Tohle je další blbost, která ač nemá nejhorší příběh tak je prostě špatná. Je dobře že Megalodon se objeví až za půlkou filmu, ale co třeba ten konec? Boha jeho. Celkem mi ale bylo líto že tvůrci neudělaly třeba pokračování kde by nebyl megalodon ale nějaké jiné mořské potvory. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Klasická apocoolyptická pizzovina na coolmě. Kde jsou filmy typu Já, legenda? Na hovně. A právě dnes. Když príma kůl spouštěla apocoolypsu, těšil jsem se, protože jsem doufal v klasický apokalyptický a katastrofický filmy rozhodně vyšší kvality. To jsem ještě netušil, že budem furt krmení pro rybičky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama