Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

drackula 

všechny recenze uživatele

Film sa tváril strašne megalomansky :D ale nevyšlo to. Nedostatok financií na tieto megalomanské zábery sa riešili počítačovou animáciou a pri niektorích scénach som mal pocit že pozerám dobre urobené intro nejakej počítačovej hry, keďže týchto umelých záberov bolo naozaj neskutočne veľa. Príbeh kostrbatý, postavy plytké, dialógy tupé.... :D Jediné plus si tento film zaslúži za to, že žralok bol vcelku obstojne animovaný a vyhli sme sa tak gumenej nepohyblivej replike, ktorá mala vyzerať akože reálne.....ale ajtak....15 %... ()

Cheirodon odpad!

všechny recenze uživatele

Od dôb čeľustí milujem filmy o žralokoch a iných morských príšerách. Ale takto trestuhodne dosúložiť celkom dobrý námet dokáže len americká produkcia. Takže v skratke: Dobrý námet. Peniaze tiež asi nechýbali. Herecké výkony na úrovni amatérskeho divadla z Užhorodu. Kamera - stredoškolská úroveň. Réžia - IQ 55 - myslím, že ten imbecil je rád že sa dokáže sám vymočiť. Bóže, kiež by jednu pätinu peňazí a námet dostali povedzme Francúzi alebo Švédi. Bravo kovboji, zase sa vám raz podarilo niečo OBER_DOJEBKAŤ. Odpad, Odpad, Odpad.!!! ()

Reklama

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Varování: Obsahuje spoilery, a pokud se neudržím tak i sprostá slova.Novinářka Christen Giddings se svým kameramanem přijíždí na "revoluční" ropnou plošinu kdesi na severu (nebo na jihu? to je fuk). Milí osadníci se jich pěkně ujmou, všechno jim pěkně vysvětlují, ukazují a také je vezmou "výtahem" na výlet 1500 stop (bo metrů) pod hladinu moře (až pocaď se to dá vydržet, ale teďka to teprv začne). Pánové plošináři se prokopou do milióny let zaplavené jeskyně (ehm), kde kromě pěkně svítivých rybiček (viz. komentář wopiho) taktéž žije miliarda piraň (jedna z nich pokouše jednoho z našich přátel) a pak jakási ryba, která je větší než mrakodrap. Té se teda moc nelíbí, že ji vzbudili (asi), tak se rozhodne posádku plošinu zbaštit (teda ty, kteří se napozabíjej sami). Atd, atd, atd ... efekty zralé tak na pár let zpátky, díry ve scénaři jak propasti (opět wopiho komentář .. Ponorka 1 uvízlá na dně, výtah frčí nahoru a posádka výtahu "slibuje", že se pro Ponorku 1. vrátí. Poté se výtah urve, a jen tak tak vyplave na hladinu, a kde se bere tu se bere Ponorka 1 už tu je a pomáhá (ještě že ji ta rybka sežrala). A jak to celé skončilo? Ani nevím, půl hodiny po konci filmu nevím jestli borci sežrali rybu nebo ona je. Verdikt: Takhle hroznej film jsem dlouho neviděl (jestli vůbec někdy). Jestli můžete, držte se od toho dál, nebo aspoň koukejte jen na první půlhodinu. Opravdu. Myslím to vážně:) ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Pozor !! Oficiální text distributora obsahuje spoilery cca 75% děje "filmu" a já Vám sdělím zbylých 25% - Žralok vypadá jako z nějaký dvacet let starý hry, je neuvěřitelně k smíchu a zaručeně neudělá nic, na co si za dva dny max vzpomenete. Jo a ještě jedna důležitá informace. Posloucháte? Čtete pozorně? Ok...tak Já Vám to prozradím. Je to MRDKOVINA ()

buchannon 

všechny recenze uživatele

Jednou z produkčních společností je 100% ENTERTAINMENT, INC. - což pro tento film platí beze zbytku. :) Ale je pravda, že takováto veledíla musí člověk sledovat opatrně a v malých dávkách, jinak by mohl přijít k psychické újmě. V LEVELu jednou Michal Rybka (podle mě božan) psal: "Recenzovat shity je zábavné, ale člověk může přijít k psychické újmě." Z těmito filmy je to podobné. Mám v počítači složku nazvanou "Filmy - klenoty" a tam se nachází ty největší skvosty (občas je obsah doplňován), ale nebojte se dávkuji si je skutečně v menších dávkách a obezřetně. :) Mé sbírce jednoznačně vévodí série Sharknado. Ale tento "spektákl" to je jiná káva. Vizuální stránka je i na tehdejší dobu otřesná. Např. synchronizovaně svetélkující medůzy. Děj téměř nulový, jeden z nejhorších filmů. Hlavně, že na konci je sáhodlouhý seznam, komu všem tvůrci děkují, nevím tedy za co. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama