Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ti, kteří se s nimi setkají, umírají s krvácejícíma očima, nemohou dýchat a upadají do komatu. Ti, kdo z nich udělali nebezpečnou biologickou zbraň, se ukrývají v amazonském pralese. Hluboko v džungli je možná i klíč k odhalení pravdy o těch, kdo se pokusili zabít mladou novinářku Ann. Přišla na stopu vojenskému experimentu, který z obyčejných včel vytvořil létající virus. Zatímco Ann a její kameraman pátrají na zemi po původcích celého zla, 3000 mil nad nimi je v letadle plném nic netušících pasažérů kovová schránka se smrtí. Stačí jediná turbulence a ukradený vzorek malých zabijáků vykoná své zkázonosné dílo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +obsazení (G.Anwar, R.Hauer,Adam Wylie, Lisa Wilhoit), je to zábava -je to taky stupidní béčko/// U hodnocení tohoto filmu hraje velkou roli nostalgie. Je to jedno z první novodobých béček co jsem viděl. A to ještě v době kdy jsem se o filmy nezajímal a tudíž jsem ani nějak neřešil kvality snímku. Film se mi prostě líbil. Pak jsem ho viděl podruhé a teď aniž bych věděl do čeho du vlastně potřetí. Asi až za polovinou jsem si vzpoměl, že mi to něco připomíná. A upřímě dobré dvě třetiny snímku jsem se zase dobře bavil. Není to tak zlé. Až s přibívajícím časem a scénamy v letadle (OMG, WTF to de?)jsem si uvědomil jaka je to stupidita a dost jsem při tom kroutil hlavou. Jenže to už byl pomalu konec filmu a já si uvědomím, že jsem to tedy nějak přežil. Takže odpad v tomto snímku nenacházím./// Celkem 62%/// ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ako si hovorila, že sa voláš?“ – „Nehovorila.“ Čo vedie Craiga Sheffera (PLOD NOCI, A RIEKA TEČIE, HELLRAISER: INFERNO) do dobrodružných podpriemerných hlúpostí s ekologickým posolstvom, to by sme sa museli spýtať jeho. Každopádne, po AMAZONKE V PLAMEŇOCH, kde aspoň efektne prevádzkoval pohlavný styk so začínajúcou holou Sandrou Bullockovou, sa vrhol na ďalší plytký príbeh s otrasnou akciou, smiešnymi postavami, otravnými vzťahmi, zlou výpravou, trápnymi trikmi a scenárom o zmutovaných včelách, ktoré terorizujú zmenšujúce sa osadenstvo lietadla, kým v džungli proti zlým vedcom (Rutger Hauer) bojuje zlatá Gabrielle Anwarová (TURBULENCIA 3). Výsledná PANIKA je presne taký podpriemerne nudný zlý film, ako čakáte. ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Víte co se říká o nošení dříví do lesa? No tak točit takovéhle filmy je přinejmenším stejná zbytečnost. Katastrofické filmy o včelách ze 70tých let jsou klasikou na kterou nedám jako filmový fanoušek dopustit, jenže když si tak při večeru pustíte něco takového, možná si akorát položíte jednoduchou otázku: "Co to je?!" A odpověď zní: "Jo, to kdybych věděl !" Ztráta času filmový příznivci ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Jakmile dáte na speciální efekty menší sumičku,hned se vám to projeví na celým filmu,tady by to nezacharánily ai sebelepší hollywodské hvězdy,protože dívat se na včely,které jsou digitálně vytvořeny a takto je vidíte celý film,tak to s vámi nic neudělá,stejně tak to letadlo které ve vzduchu je digitální,a uvnitř pouhé rekvizity... ()

Mania 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy, které se odehrávají v pralese, hlavně pak ty z Amazonie, takže to bylo u mě plus filmu, nadruhou stranu opravdu nemám ráda filmy z letadel, zvláště s podobnýma neuvěřitelnýma scénářema. Včely jsou už taky trochu ohraný. Na film se podruhý určitě nepodívám, ale v knížce bych si to i přečetla, no možná bych musela přeskakovat letadlový scény... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Sao Paulu v Brazílii. (rafix)

Reklama

Reklama