Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý umělec Babee Gordon se nechtíc dostane do takměř neřešitelné situace, kdy se snaží pomáhat své známé Vere Millerové starat se o její údajně úplně paralyzovaného manžela Keitha. Keith se z invalidního vozíku mstí všem, kdo mu kdy ublížili a do svých osidel zaplétá i Babeea. Ten neví, zda má věřit a situace je stále nebezpečnější... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

Juto 

všechny recenze uživatele

Celkovo ide o nedbalý film. Má niekoľko dobrých výkonov, ale zápletka je veľmi hlúpa, miestami sa zdá, že nikto nevie, čo robí. 3/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když v roce 2000 natočil D. Shone Kirkpatrick svůj první film, spoustu lidí to překvapilo. To, že to byl jeho film poslední, už nepřekvapilo nikoho.. Thriller zajímavý jako skládání mastného nádobí do myčky alespoň občas okysličí Rutger v červené helmě, jakožto pravé křídlo nizozemského paralympijského týmu v ledním hokeji trpící neschopností udržet iontové nápoje (nemyslím v ruce), nicméně třeba takový Walter Sobchak by už jistě věděl, jak tomu filutovi pomoci chodit.. Až někdy narazíte na Lying in Wait v TV, doporučuji nečekat nehybně, ale rychle přepnout na jiný program, protože někteří radikálnější z vás by to po 37. vyslovení jména "Bejbí" mohli řešit i hozeným popelníkem.. ()

Reklama

alambert 

všechny recenze uživatele

V podstatě celý film jsem byl přesvědčený, že tomu dám Odpad! V posledních pěti minutách se ale tou pointou nejen vše vyjasnilo, ale taky se tím smazala spousta věcí, které mi vadily a které jsem považoval za chyby nebo nedostatky. Skoro mám pocit, že by si tak film zasloužil o něco lepší hodnocení, nicméně faktem je, že posledních pět minut prostě nevylepší ten otrávený dojem ze zbytku stopáže a vzpomínky zůstanou spíš právě na tu nudu předtím. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

"Za peníze si můžeš koupit okamžik a ten okamžik Ti může změnit život, otázkou zůstává - jak?" To byla citace z filmu. V mém životě bylo zhlédnutí tohoto filmu též okamžikem a navíc zadarmo, ale můj život to absolutně neovlivnilo. Zůstávám v pohodě bez opětovného zhlédnutí tohoto filmu. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Jak by dopadl ZÁKLADNÍ INSTINKT, kdyby jeho předlohu napsala Daniella Steelová a tu pro potřeby scénáře upravil a nakonec i zrežíroval (jako svou prvotinu i epitaf zároveň) D. Shone Kirkpatrick? Asi nějak takto. Už jenom nazvat jednu z hlavních postav Babee (a nevystupovat v HŘÍŠNÉM TANCI), to je vážně humus. Maník, co se neumětelsky pitvoří pod tímto vysoce sofistikovaným "označením", je špatný sám o sobě (v další kariéře již jen zaslouženě štěkal v epizodkách televizních seriálů různé kvality), ale ani Hauer nebo Madsenová nemají co hrát a označím-li jejich výkon za špatný vtip, budu k nim ještě shovívavý. Celou tu urputnou nudu rozčísne až závěrečná desetiminutovka, která ale špatný zbytek nemá šanci zachránit a celý snímek vytahuje jen na jedinou pochybnou hvězdičku. II Scénář: D. Shone Kirkpatrick. Hudba: Thomas Morse. 15% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama