Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedné softwarové firmě je dokončován unikátní počítačový program, který má název Rosetta Stone. Samozřejmě se stane centrem pozornosti počítačových pirátů. Jednoho dne je jeden z tvůrců tohoto programu nalezen mrtvý. Na scénu vstupuje drsný detektiv David Marx (Rutger Hauer), který řeší případy způsobem "nejdříve střílet a potom zatýkat ". Detektiv Marx začne spolupracovat s počítačovou expertkou z FBI Kris Paddock (Tara Fitzgerald). Při vyšetřování vraždy se zjistí, že program byl odcizen a Marx s Paddock za pomocí jednoho hackera připraví past. Vrahem je totiž ten, kdo ukradl program. (videofil)

(více)

Recenze (3)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, proč dávám tak vysoké hodnocení na film který má logiku v prdel* a TV zpracování, ale možná je to tim Hauerem, ten chlap je prostě dobrej. Navíc u filmu je pohodová atmosféra, akce je tak akorát + jeden zvrat. Na odpolední koukání po obědě jako dělanej. Navíc Hauer tvoří s partnerkou sympatickou dvojici. ()

chiara 

všechny recenze uživatele

Takze tento film rozprava o skupinke zlocincov, ktory ukradnu nejaky chip s informaciami, a detektiv Marx (Hauer) s koleginou (Fitzgerald) ich musia chytit. Naozaj to je debilny film, a neviem kto vyberal kostymi, ale Rutger tu je obleceny strasne. ()

Reklama

Reklama