Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektíva Gena Reardona (Rutger Hauer) obchádza šťastie v súkromnom i pracovnom živote, a tak zostáva v malom meste so svojou dcérkou, ktorú sám vychováva po tom, čo ho opustila žena kvôli druholigovému hráčovi bejzbalu. Jedného dňa je proti svojej vôli privolaný k prípadu možného únosu bohatého muža menom Philip Weems, ktorý sa len prednedávnom nasťahoval do mesta so svojou rodinou a jedného rána záhadne nechal opustené auto s naštartovaným motorom uprostred cesty. Navyše sa toho dňa dozvedá, že privolaná špeciálna agentka FBI pridelená k tomuto prípadu je jeho ďalšia exmanželka Wallis P. Longsworthová (Pavlína Pořízková). Keďže podobný prípad spred jedenástich rokoch očiernil jeho povesť a tentoraz spadá pod pôsobnosť jeho bývalej manželky, Reardon sa ocitá v neľahkej situácii. Skutočné prekvapenie naňho však ešte len čaká... (sochoking)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tuctova TV detektivka v ktorej sa riesi dost nezaujimavy pripad. Netradicné na nej je len to, ze sa dost venuje aj sukromnemu rodinnemu zivotu hlavneho hrdinu, takze je vhodna skôr pre zeny ako chlapov. Tych zase nalaka k filmu byvala hiezda Rutger Hauer, ktory je sice stale charizmaticky, ale nic zaujimave tu nepredvedie. Napriek tomu iba vdaka nemu davam tejto klasickej Hallmarkovine jednu hviezdu. P.S. Pavlína Pořízková tentokrat nechala svoje jedine herecke prednosti zahalene, takze ani kvôli nej to za videnie nestoji. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Solidní ne moc známá detektivka, která při délce 90 minut nestihne nudit. Přestože pachatele vytipuje divák relativně rychle, není to důvod k tomu, aby si film neužil. Mě osobně v poslední době lezou krkem různé ty policejní týmy, kde poldové nosí drahá kvádra a značkové sluneční brýle a pachatele najdou na základě nesmyslných forenzních důkazů. Partneři ve zločinu naproti tomu nabízí divákovi naprosto normální policisty, kteří řeší zločin, co je možná nad jejich síly. Hauer není žádný Caruso, nenosí drahé hadry, má trochu břicho a tak nějak celkově působí lidsky. Hezky je ve filmu ukázaný i vztah s jeho dcerou i bývalou ženou, agentkou FBI, kterou hraje dobře Pavlína Pořízková. Co se týče vztahů, je film velmi dobře a chytře napsaný a dokáže uspokojit mužské i ženské publikum. Po řemeslné stránce to není zpracované zle. Prostě běžná detektivka, jejíž režisérka si naštěsí odpustila různé přepíčené filty a rychlostřihy. Celkově jsou Partneři ve zločinu sympatický filmy, který slušně pobaví. 70% ()

chiara 

všechny recenze uživatele

Rutger tu hraje policajta, ktory vysetruje jeden unos, a zhodou okolnosti sa stane jednym s podozrivych, takze musi najst skutocneho pachatela, aby ocistil svoje meno. Trosku nudne, takze 2* a 1* za Rutgiho. ()

Reklama

Reklama