Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britský režisér Vadim Jean se ve své britsko-kanadské rodinné komedii zaměřil na bývalého soukromého detektiva Howarda Spitze (Kelsey Grammer), který se snaží psát záživné detektivní romány. Naneštěstí začne ale Spitzova inspirace vysychat. Jeho agent Lou (Joseph Rutten) mu navrhne změnit žánr. Howard se setká s autorkou knížek pro děti Theodorou Winkleovou (Kay Tremplay) nahlédne do dětské literatury od Samathy Kershawové (Genevieve Tessier) a tak se pustí do psaní příběhů o detektivu Crafty Cowovi, které se stanou velkým úspěchem. Howard ale nemá rád děti a tak si najme herce (Patrick McKenna) aby ho zastupoval na veřejných akcích… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi hodně vadily úhly kamery a celkově divný styl režie. Ale přenesl jsem se přes to a užil jsem si poklidnou a velice vtipnou skorokonverzačku s vynikajícím Grammerem. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že mé hodnocení této vcelku nekomplikované, ale roztomilé komedie je dost ovlivněno účastí Kelseye Grammera, který svému neurotickému a cynickému spisovateli dodal přesně tolik neohrabaného šarmu, na který jsem u něj zvyklá, což vyniklo hlavně v konfrontaci s malou, sice na svůj věk poměrně svéráznou, ale přeci jen naivní Samanthou. A jelikož miluji Frasiera, velmi mě potěšila Kelseyeho vtipná narážka na jeho domovský, legendární sitcom. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Velmi milý filmek o neúspěšném spisovateli detektivek a jeho literární poradkyni z knihovny. Jo, je to film pro děcka i pro dospělé a je poměrně velmi vtipný. Mám prostě rád happyendy, no. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama