Reklama

Reklama

Počkám na další

(neoficiální název)
  • Francie J'attendrai le suivant... (více)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Romantický
Francie, 2002, 4 min

Obsahy(1)

Děj se odehrává v metru. Devětadvacetiletý muž promlouvá k lidem v metru o tom, jak je pro něj těžké navázat vztah s nějakou ženou a snaží se touto cestou nějakou ženu najít. Společně s ním cestuje také dáma ve středním věku, kterou jeho promluva velice zajímá. (renegrido)

Recenze (34)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Síla - až mě trochu píchlo u srdce. Hodně, hodně hnusný... _____(edit po letech) Doufám, že já už vystupovat nebudu muset, Honzo :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Je-li mezi vámi některá, která sdílí můj pohled na lásku, stačí, když vystoupí z metra." Pokud tě, chlapče, baví dělat z lidí pitomce, tak bych přivítal druhý díl, ve kterém by ti ta obalamutěná paní našlehala vejce. To by mne asi bavilo o něco víc. Na tomto kraťasu mě totiž opravdu pobavila pouze ta slovní přestřelka mezi "naivním" hledačem lásky a zasloužilým ženáčem. ()

Reklama

moviefilm 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem...?Bolo to skvelé, no režisér nedokáže geniálne navodiť atmosféru, ktorú som cítil napríklad na konci Predčítača. A na druhej strane...Keď tu vidím tie vynikajúce hodnotenia, tak by som sa chcel všetkých, ktorí dali to vysoké hodnotenie opýtať:Keď film skončil tak, ako skončil a vy ste dali také hodnotenia, tak ako inak mal skončiť, aby sa vyhol klišé...? Ale nechcem nikomu ničiť (preňho) excelentný filmový zážitok... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* tak co napsat k tomuto kraťasu, aby se moc neprozradilo a zároveň nalákalo? Asi stačí jen to, co je v obsahu a raději nečíst žádné komentáře. Rozhodně nápadité a netradiční pojetí romantiky, které překvapí. A pointa za ty čtyři hvězdičky stačí. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 2 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 3 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Zajímavosti (1)

  • Film vznikl na základě scénky herecké společnosti, kde hrál i Thomas Gaudin. Scénka se původně jmenuje „Žebrák lásky“, kterou společnost předváděla ve veřejné dopravě. Thomas Gaudin si zahrál ve filmu postavu mladého muže. Film získal několik cen ve Francii i v zahraničí. (Magyje)

Reklama

Reklama