Reklama

Reklama

Vytoužená schůzka se díky záměně osobností vymkne kontrole. Bláznivá komedie s kriminální zápletkou. Tom McHugh (Ethan Hawke) přijel ze školy domů na prázdniny. Je celý blázen do dcery sousedů, krásné Geeny, ale příliš stydlivý na to, aby ji pozval na schůzku. Když na scénu vstupuje Tomův mazaný starší bratr Craig (Brian McNamara), aby po uši zamilovanému bráškovi sjednal schůzku s Geenou, připravuje tím mnohem více, než po čem Tom toužil. Situace, při které jde o omyl totožností, změní Tomovu noc snů v životní neštěstí. Tom si konečně vyjde s půvabnou Geenou, ale stojí ho to hodně sil, aby udržel vše pod kontrolou. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vyborna komedia s mladym Uhlovodikom Jastrabom ktory saq zamiloval do krasnej baby odvedla. Kopa humornych situacii nechyba, k tomu slusna rezia Jonathana Wacksa : 68 % ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Slušná oddechovka na jedno zkouknutí, něco na způsob DO NOCI nebo SCHŮZKY NASLEPO. Za velkou pochvalu stojí zejména sympatické herecké obsazení ("roztomilý mlíčňák" Ethan Hawke, půvabná Teri Polo coby objekt jeho zájmu nebo Fisher Stevens ve vychytané vedlejší roličce) a příjemný soundtrack (mj. Seal, INXS). ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama