Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Expert na výbušniny a bývalý agent FBI Richard Gaynes (Lance Henriksen) je v příběhu, který se inspiroval slavnou Fantastickou cestou (Fantastic Voyage), na palubě ponorky zmenšené do mikroskopické velikosti vstříknut do krevního oběhu umírajícího teroristy Anthona Morana. Společně s doktorkou Savariniovou a dvěma techniky mají necelých devět hodin na to, aby v těle našli ukrytý nanodetonátor, který má odpálit někde v Mnichově ukrytou jadernou bombu. Situace je to vážnější, že je detonátor napojen na Moranovy životní funkce, takže odpálí bombu i v okamžiku jeho úmrtí. (nash.)

(více)

Recenze (23)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z podobných scifi zápletek mívám většinou kopřivku, ale nechal jsem se zlákat Lanceho jménem na obalu. Samozřejmě jsem tušil, že půjde o další céčkovou podívanou (protože on už v poslední době snad ani v ničem jiném nehraje), ale přesto jsem nedbal varování v podobě nízkého hodnocení na internetu. Sice jde skutečně o podprůměrný film s hodně nadsazenou zápletkou, ale kupodivu jsem se u něj ani moc nenudil. To ovšem neznamená, že bych Nanosondu musel ještě někdy vidět znovu. Občas je dobré u podobných blbostí vypnout a jen nenuceně sledovat naivitu některých scénáristů. Samozřejmě musím připočítat i zoufalost kdysi dobrých herců, kteří už musí přijímat role i v takových filmech. Lance Henriksen, Robin Givens i William Zabka už mají své nejlepší role dávno za sebou. Úsměvná na to všem byla hlavně akční stránka filmu. A to především ze začátku. Přestřelka v kongresovém sále to byla jedna velká katastrofa. V tu chvíli stupidita dosahovala svého vrcholu a já nervozně pokukoval po tlačítku STOP. Naštěstí beznadějnou situaci alespoň trošku zlepšila ona cesta do lidského těla.20% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skupina teroristov zaútočí na účastnikov politického kongresu v Mníchove. Zabijú niekoľko ľudí a vydajú prehlásenie, že ak nebudú splnené ich podmienky, tak odpália silnú nálož. Tá sa aktivuje detonátorom, ktorý má ich vodca voperovaný vo svojom tele. V prípade jeho smrti sa automaticky aktivuje. Keď ho pri záchrannej akcii vážne zrania, zostáva len pár hodín na to, aby mikrodetonátor vyhľadali a deaktivovali. Jediná možnosť ako to urobiť je vpraviť do tela teroristu nanosondu s ľudskou posádkou. * ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

C -kovy film, kde akoze akisi tenoristi zautocia na kongres vo volakej prdeli /Mnichov ci co to bolo/, potom ako som to pozeral, nasledovalo velke nic , potom kecy ohladom atomovej hlavice ..... potom zas nic.......akysi chlap je v spitali napojeny na pristroje a tie pristroje a hadicky suvisia nejak s tou atomovkou ... no proste nudna zivacka, fakt lepsie ist sportovat von : 2 % ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Odhliadnuc od obrovskej nelogičnosti v scenári ( a nemyslím celkový námet z oblasti vedeckej fantastiky ) a trápne znejúcich dialógov vychádzajúcich z ešte infantilnejšie hrajúcich hercov, predsa len si zachováva tento paskvil svoju béčkovú povahu a zábavnosť, ktorú môže 99% dnešnej céčkovej produkcie zo štúdia The Asylum len ticho závidieť. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Vemte dva staré filmy, Fantastic Voyage a Vnitřní vesmír. Vemte starou hru z Amigy Microcosm. Hoďte to do míchačky. Přidejte katastrofální televizní triky a otřesné herecké výkony a dostanete tenhle splácanec. Lance Henriksen nikdy nebyl moc dobrý herec, ale to co (ne)předvedl tady, to je fakt čirá hrůza. Jedna hvězdička, ale jen proto, že existují třeba taky filmy typu Kaměňák. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama