Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odsouzenec k smrti skrývá jedno velké tajemství. Ředitel věznice by udělal cokoliv, aby si ho tento muž s sebou do hrobu neodnesl. Jak se dá zlomit člověk, před nímž se za pár dní otevře brána do pekla? V akční pecce o tom, že lidský život může mít svou cenu, i když zdánlivě už žádnou nemá, exceluje legendární "Odpadlík" Lorenzo Lamas. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím, nebyl to jen vtip??Odporná hudba, absence zvuku při rvačkách, které by natočilo lépe dítě s amatérskou kamerou, líní herci, při soubojích se vysloveně ulejvající....Děj to také nemá, nechápeme - li děj jako šňůru amatérsky udělaných pranic. Hm...No, už nikdy tohle vidět. Hvězdu uděluji sám sobě za trpělivost, že jsem to vydržel do konce. Ale dělal jsem u toho jinou práci. Ale, co, vůbec nic. Ani tu jednu nedám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem moc nechápal to zdejší nízké ohodnocení. Zas taková katastrofa to nevypadala. Příběh sice slabší, ale znám ještě horší. Katastrofa ovšem přišla s nástupem ala osvobození z vězení: zabezpečená věznice, kamery, otevřené jednotlivé vězeňské bloky, slepí borci u světlometů – si dělali prdel, stejně jako u ochotnických soubojových choreografií. Lamas má nejlepší léta za sebou, ty dvě pěkné ženské to nezachránily, škoda té dozorkyně. Prostě podprůměrné céčko. Navíc ty zdlouhavé caviky okolo parťáků, kteří toho kromě blbých keců moc nepředvedli. ()

Reklama

stybro odpad!

všechny recenze uživatele

Akční odpadlík Lorenzo Lamas v neuvěřitelně hloupém filmu,který snad nemohli autoři myslet vážně.Příběh o ničem,herci se hledali až se našli a o hudbě je škoda mluvit.Vrchol všeho je,když se Lamas rozhodne vloupat do věznice a před plotem prohlásí:když vězni můžou utíkat ven,tak to musí jít i naopak.Hop přes plot a už si chodí po celách a bije strážné....... ()

Havelinka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jak jsem měl kdysi rád seriál "Odpadlík" s Lorenzem Lamasem s nadšením jsem si zapůjčil tento film s tím, že po dlouhé době uvidím opět skvělé akční scény s dříve oblíbeným hercem.Jaké však bylo mé překvapení, čeho je nyní schopen natočit.Děj filmu šílenost, hudba nic moc - spíš nic jako moc a akční scény mají spád jako špatně naprogramovaná videohra.Celkové hodnocení?Scény fuj, hudba fuj, Lamas fuj. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Námětově vcelku zajímavý počin, byť neoriginální, ale tak amatérský, že by se za to musel stydět i kdejaký filmový školák. Kamera nic moc, děj nic moc, atmosféra nic moc, herecké výkony nic moc. A zápasy? Choreograf měl asi volno, jinak si to ani neumím představit. Ono to vlastně žádné zápasy nebyli. Nejdříve bušil jeden do druhého a pak se vystřídali. No, bušil, každá rána šla viditelně vedle. Jeden nesmysl střídal druhý, což vyvrcholilo závěrečnou scénou z věznice. Takovou věznici, kam lze velmi jednoduše vniknout, aniž by si toho někdo všiml, aby jeden pohledal. Bachaři? Jakoby utekli z nějakého ústavu. Přišlo mi, že to tvůrci dělali jen tak z nudy pro svoji vlastní zábavu. Co se dá dělat. Zase zbytečně vyhozený peníze za zcela zbytečný film. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama