Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špičkový vědec, specialista na zbrojní systémy, umírá za záhadných okolností. Jeho dcera se snaží objasnit otcovu smrt a chystá krutou pomstu. Civilnímu dopravnímu letadlu vysadily těsně před přistáním všechny důležité přístroje i motory a neovladatelný stroj havaroval. Den nato se zřítilo další letadlo plné cestujících. Oběti se počítají na stovky a nikdo neví, co bylo příčinou obou neštěstí. V této situaci musí major Gordon Pruett přerušit plánovanou dovolenou a nastoupit do služby. Ztratil se totiž supermoderní stíhací bombardér Aurora 1 a armádní velení konečně zná i původce nevysvětlitelných událostí. Francesca Zaborzinová, dcera vědce, který zmizel před třemi roky, je přesvědčena, že otce zabili vládní agenti. Má v držení jeho vynález, kterým může ovládat veškeré navigační přístroje i zdroje energie, takže je schopna paralyzovat vzdušnou dopravu na celé planetě. Požaduje jména otcových vrahů a omluvu - jinak každé čtyři hodiny zničí další letadlo... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

ripo 

všechny recenze uživatele

Bŕŕŕŕŕŕŕ !!!! Tak toto som nemal !!! Triky, ktoré by bolo schopné spichnúť i študio Koliba . Spústa nezmyslov a chýb. Po tom, čo to zázračné americké lietadlo núdzovo pristávalo z jedného záberu s vysunutým podvozkom a potom so zasunutým ( a ešte trikrát zopakované) som znechutene telku prepol na iný kanál .... ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Rádoby kosmonauti dřepí vě tmě a telefonují s nějakýma dalšíma lidma v ustředně. Nuda jak sledovat slámu plnou koňích hoven. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden se nestačí divit, co všechno může někdo natočit. Ty vyděračské nápady se superzbraněmi jsou už tak zprofanované, že takové snímky může člověk poslate jenom na smetiště. ()

HELLBOY-DB odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem ukrátit jeden večer a málem sem to nepřežil, naivně sem si myslel že by tento film za něco málo mohl stát, ale nestál!. Ty triky, kdy noční let ve stíhačce je nasnímán před černým plátnem s bílými tečkami, to je fakt síla. Ten trik fackuje do očí i slepého. A to už nepočítám ty bojové scény, taky perly. No prostě hirošimahadr. ()

Reklama

Reklama