Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena prchá od svého násilnického muže. Aby se uživila, dává dítě k adopci a stává se prostitutkou. Spolu s přítelkyní musí čelit tvrdým praktikám pasáka, ovládajícího tuto čtvrť. Obě dívky se mu postaví odpor. Stojí to však život jedné z nich. Druhá se rozhodne její smrt pomstít... (MIDO FILM)

Recenze (6)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Telom ( ale samozrejme nielen ním ) talentované herečky ukazujú, zač je ulica temným, nekompromisným a bolestivým miestom pre opustené duše. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Drsny zivot na americkych uliciach .... dost ma to dostalo, pasak zabije akusi prostitutku a zacina pekny masaker ...... 56 % ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Drsnou, temnou atmosféru, kterou mohl doplnit výtečný, temný příběh nahradila nuda a táhlost. Další promarněný potenciál. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Dosť brutálny film, ale v podstate len pripomína krutú realitu, v ktorej stále žijú tisíce ľudí. Napínavý a nekončiaci boj zla s relatívnym dobrom, ktoré môže za daných okolností znamenať aspoň toľko, že nie ste pravidelne do bezvedomia zmlátený. Lou Diamond Phillips v zlatých časoch, kedy mu rola bastarda ešte sadla a nevyzeral v nej ako gumová figúrka. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Solidní herci i když nižší svítivosti. Nepříliš časté téma předkládané ve snaze přiblížit drsný život životem otloukané ženy. A jeden nelítostný pasák s tváří kdysi nadějného Lou Diamonda Phillipse z kterého běhal mráz po zádech. Nenápadný film v neokázalém zpracování nebudí touhu po opětovném shlédnutí. 60% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama