Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká a sovětská armáda ruku v ruce v boji proti narkomanské mafii. (Hans.)

Recenze (6)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné akční béčko od Alvimu o tom, jak USA a Sovětský svaz spojí síly v boji proti mezinárodnímu terorismu na vzestupu. Jak se do toho přimotal chudák Lance Henriksen jako šéf CIA, netuším. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto slo vysoko, ZSSR spolupracovalo vo filme s USA na potierani akejsi mafie. Nabuduce vy tupci natocte film, v ktorom ludom radi americka a sovietska armada, ako nakupovat hajzpapier : 0 % ()

majo25 

všechny recenze uživatele

V prvom rade nejde o vojnový film, ale o čistokrvný akčňák, v ktorom sa proti drogovej mafii spolčí americká armáda s tou ruskou. V niečom je to aj celkom originálne, do reality to však s výnimkou Henriksena vracajú slabšie herecké výkony a častokrát nelogickosť. Aby sa drogoví mafiáni v boji (v džungli alebo urbáne) rovnali cvičeným armádnym špecialistom môže byť iba vo filme. Nechýbajú americko-ruské prekáračky, nie je v americkom filme prekvapením, že Rusi sú v tomto iniciatívnejší. Zaujímavosťou je, že sa boje presunú aj do Československa, v ktorom Rus prehlási, že miestni ich v láske príliš nemajú. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Tohle antidrogové komando vytvořené spojením Americké a Sovětské speciální jednotky ve finále dorazí do Československa. V Praze (jedna rozbořená továrna) konečně hledaného obchodníka s narkotiky zlikvidují. Slabý akční film, nikdy mě nebavil 10% ()

Kennedy_R 

všechny recenze uživatele

Tento film na originální kazetě mi kdysi věnoval kamarád místo peněz, co mi dlužil. Po shlédnutí (najednou to ani nešlo) jsem pochopil že kamarád vydělal a zbavil se ještě nepotřebného braku. Alespoň se tam střílí, děj je však slabý, výkony herců také. Ideální film do televize mezi laciné horory vysílané v jednu po půlnoci. ()

Reklama

Reklama