Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv McCarthy má problémy se spaním. Sice dopadl masového vraha, ale stále má před očima jeho krvavé řádění, při kterém zmasakroval spoustu policistů. Při popravě tohoto masového šílence pronese vrah smažící se na elektrickém křesle poslední slova, jakousi hrozbu, a umírá. Brzy poté se začínají dít podivné věci… Vrátil se zabiják zpět, aby pokračoval ve svém krvavém řádění? (Chupacabre)

(více)

Recenze (20)

petero 

všechny recenze uživatele

Neviem či to malo byť pôvodne pokračovanie skvelej série prvích dvoch častí House a výsledok producentov dosť sklamal a samotný scenárista nakoniec použil pseudonym tvorcu nepodarkov Alan Smithee, ale je pravda že dej je tuctový, réžia a herecké obsadenie slušné, no na prvé dva Domy to ani ZĎALEKA nemá. Dej je o vrahovi zašitom v nejakom dome a tuším je aj duch a detektív Henriksen sa ho snaží zneškodniť. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ďalší diel, ďalší príbeh. Tentokrát je to ale čistokrvné céčko s nudným video vizuálom, klišé scénami (idem sama do pivnice bububu!) a bez opulentných trikových sekvencií, na ktorých stála zábavnosť predošlých dielov. I Lance Henriksen vyzerá, že ho to celé strašne nebaví. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

U Dumu 4 jsem si říkal že jsem to už viděl a pak to přišlo nebyl to Dům 3 ale Shocker od Cravena. Akorát že kraven byl 100x vizuálněji a zábavněji stvárněn. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se zcela vymyká svým dvěma předchůdcům a kromě názvu s nimi nemá téměř nic společného. Což samozřejmě fandové této série jen těžko skousávali a svou nevoli dali později i patřičně najevo, zápornými reakcemi a nízkým hodnocením. A já se jim popravdě ani moc nedivím. Ani já se u toho filmu moc nebavil a jediný důvod proč jsem se dodíval až dokonce, byl Lance Henriksen a mladičká Dedee Pfeiffer (pro kterou jsem měl kdysi docela velkou slabost). Krvavý úvod ještě dokázal docela navnadit (přestože gumovitost useknutých hlav a jiných končetin byla na první pohled znatelná) a ani páchnoucí poprava na elektrickém křesle nebyla vyloženě špatná. Jenže potom si z nás začal scénárista dělat totální prdel a naservíroval nám hromadu nelogických momentů, trapných situací a když k tomu připočítám i špatné herecké výkony většiny zúčastněných, tak bylo na průser doslova zaděláno. Ne opravdu jsem se u sledování tohoto filmu moc nebavil. Už ke dvojce jsem měl dost výhrad, ale tohle bylo ještě o třídu horší a to po všech stránkách. Sice se z toho pokusili udělat čistokrevný horor, ale když to celé působilo tak trapně – zázraky se nekonali. Navíc jsem u předchozích dvou dílů dokázal ocenit hlavně humornou stránku příběhu – jenže tady se o hororovou komedii nejednalo a přitom to celé působilo neskutečně trapně (já vím, opakuju se pořád dokola…). Ke zlepšení nálady ani moc nepomohla scénka ze sprchy. Jediným štěstím tvůrců bylo, že nám nabídli alespoň hrstku drsnějších scén a krví taky nešetřili. Jinak bych šel s hodnocením ještě níž. 40% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Občas si tak postesknu, že nejedu v nějakých těch obveselovacích látkách. To bych si možná tenhle film s přehrávajícím Henriksenem (ale díky cthulhu alespoň za něj), v přehrávání ho ještě trumfujícím záporákem, naprosto šíleným dabingem a neskutečně šílenými dětmi (ten kluk byl fakt jetej, opět díky cthulhu, že móda těch krátkých triček u kluků k nám nikdy nedorazila, a pokud ano, že mě to minulo širokým obloukem), dokázal náležitě užít. Ale čistá mysl je mi přednější. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Lance Henriksen a tradičně skvělý Brion James spolu s několika podařenámi triky dělají z tohoto nepříliš zajímavého horroru alespoň mírně nadprůměrnou podívanou. Atmosféra mě příliš nedostala a z děje jsem taky nebyl zrovna napjatej. Slabší tři si to ale díky zmíněnému hereckému duu a pár skvělým scénám zaslouží, dívat se na to znovu mě ale nejspíš nikdo nedonutí. Cravenův SHOCKER s podobným námětem je opravdu znatelně zábavnější věc. [5.5/10 listopad 2010] ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento diel v zavedenej sérii, je asi podobným príspevkom, ako HALLOWEEN 3 pre túto konkrétnu. Nemá veľa spoločného a malo ísť možno o nejakú lepšiu, inú(?) odbočku. Každopádne nie zlé, ale ako píšem, iné. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, nie moc úspešnej serie ani pokračovaním nie je. Celkom sa od klonuje od zabehnutého štandardu predošlých častí, ale aj tak sa rozhodne o originalitu nejedná. Film je nasiaknutý všadeprítomným klišé a všednosťou. Detektív, ktorý je na stope vrahovi, ktorý nedá pokoj ani po smrti, tak tento príbeh tu už bol a niekoľkokrát a veľakrát bol i lepšie spracovaný. Chyba je hlavne v chaotickom spracovaní a aj keď ťahákom filmu sú hlavne známi záporaci  Lance Henriksen a Brion James, tak ani jeden tento krát neoslnil a hlavne Lance sa v tej roli strácal, ale ani Brion v ďalšej z mnohá roli zloduchov nebol presvedčivý. Nečakal som žiadny zázrak, ale ani takúto nezaujímavú splátaninu. Slabé 2*. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Není to až také zlé ako som si myslel, áno z Dúm 1,2 to nič spoločné nemá, ale ako béčko to postačuje a zážitok sa nám dostaví priemerný. Máme tu masového vraha, ktorý zabija svoje obete malým sekáčkom, a Lance henriksen v roli policajta sa ho snaží zneškodniť. Masového vraha, posadia do elektrického kresla, no a on prisahá že sa vráti. Vráti sa, ale ako duch, a Lance bude musieť ochrániť svoju rodinu 60 percent. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Dům 3“ skutečně stojí spíše samostatně, než aby se jednalo o pokračování. Máme tu jednoho dobrého muže, který chce všem pomoct, a jednoho zlého muže, který chce všechny zabít. To rozdělení sil je celkem klasické a nepřináší nic zásadně nového. Celý film „Dům 3“ je pak možné považovat za průměrně odvedenou práci, která neohromí, ale ani nezhnusí. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Jak já jsem ty čtyři hvězdičky chtěl dát. Fakt moc. Ale nejde to. Lance Henriksen, Brion James, pěkný gore od pánů z KNB EFX GROUP, to by ke štěstí stačit mělo. Ale nestačí. Film by potřeboval zkrátit a trochu oživit, je poměrně zdechlej. Ale příjemný béčko to rozhodně je. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

VHS style pohodička, inšpirovaná Freddyho nočnými morami. Skvelý Henriksen, dom na predmestí, Manfrediniho hudba a zopár skvelých gore efektov, na ktorých kľudne mohli pridať. Niekedy si to až príliš ide po vyjazdenej ceste a FX team by určite zvládol viac, ale aj tak, nostalgická pohoda, ktorá vždy poteší. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vela to nema spolocne ani s jednickou ani s dvojkou, ale ten Lance Henriksen /Terminator/ ma dost bavil. Horor je to pre mna vsak uz podpriemerny. Stvorku som dodnes nevidel. 40 % ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Po zisteni ze tento film sa uvadza aj ako House 3 som si ho urychlene "pozidil" a s vidinou dobrej zabavy som sa do neho aj hned pustil.Po pol hodine som si bol isty ze zabava asi nehrozi jelikos tento film nema s house 1 a 2 absolutne nic spolocne.Na nestastie sa v tomto pripade tvorcovia pokusili o cistokrvny horor namiesto mnou ocakavanej hororovej komedie(ako bolo House 1 a 2).Za zmienku stoji "skvela" teoria o vzniku hlavneho nepriatela a Lance Hendrikse, ktory v poslednom suboji rozdal nespocetne vela uderov( zaujimalo by ma ze ci sa ich niekomu podarilo zratat):)) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Třetí díl se ubírá daleko temnějším a brutálnějším směrem než původní dva (fantasy/dobrodružný/komedie) díly. Lance Henriksen se do takových rolí víceméně hodí, ale do tohoto obchodu přišel "bohužel" pozdě. Film sice vyzařuje akční zápletkou už od začátku a kupodivu až do samého závěru, ale (to už sem avízoval) předchozím dílům nemůže konkurovat. 60% ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Po lehkce komediálním hororu a ulítlé dobrodružné fantasy přichází opět nový žánr v sérii - temný thriler. Policajt dostane masového vraha a ten se mstí jeho rodině. Něco jako desítky podobných thrilerů z 90. let. Jediná změna je, že vrah je mrtvý, ale totéž natočil ve stejném roce Wes Craven. Je to zkrátka klišé jak námětem tak zpracováním a všemi zvraty (ohrožená rodina, falešné obvinění z vraždy, ztráta parťáka, finální souboj). Nicméně koukalo se mi na to slušně, je tu pár pěkných nechutností (krocan) a samozřejmě výborní herci. Jak Henricksen v hlavní roli tak brutální hnusák Brion James si film evidentně užili a já si ho užil s nimi. ()

Jayem 

všechny recenze uživatele

Film podla tuctového scenára aj keď nie úplne zle natočený. Herci boli fajn ale aj napriek tomu som sa pri tom nudil. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak s prvymi dvoma dielmi to nema nic spolocne,uplne o niecom inom a samozrejme aj kvalitou to slo smerom nadol,chybal tomu nejaky napad,ktory by tento film ozivil,no nebolo to tak,dam tri hviezdicky,ale len vdaka tym zopar scenam ako napriklad ta na elektrickom kresle,ta bola fakt super...:-) ()

Reklama

Reklama