Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva tajní agenti sexy Sally a mužný Heiner při honbě za mikrofilmem zavítají do Tyrolské vesnice. Háček je v tom, že mikrofilm se skrývá v jedné z kapes pánských kožených kalhot. Nezbývá, než je prověřit všechny... (dayvee)

Recenze (31)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Gottlieb má na kontě několik wallaceovek, tak snad proto je hlavním motivem téhle crazy komedie tajemný mikrofilm na výrobu benzinu z odpadu, za nímž se honí dva tajní agenti. Půvabné a neustále se svlékající dívky, chlípní muži, spolek toužící po milionech z vynálezu, profesor a neuvěřitelně veliký Erhard Weller. Ztřeštěné, oddechové, vtipné jen místy, se zdařilým dabingem a krásným prostředím Alp. Spíše pro pamětníky, dnešní divák nejspíš neocení vůbec. Pro mne milá vzpomínka, a tak hodnocení ponechávám. ()

Redík 

všechny recenze uživatele

Německá komedie z prostředí Alpských hor. Není to žádné umělecké dílo, spíše rádoby akční kriminální komedie plná erotických vsuvek a erotických scén. Divák od takového kusu nemůže čekat žádnou sofistikovanou a inteligentní zabavu, ale jako kousek pro zahnání nudy to zcela jistě postačí. 35% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ať se nikdo na mě nezlobí,ale tyto německé,softerotické komedie se zkrátka nedají hodnotit objektivně.V porevolučních dobách to byly možná kultovky,dnes už se ale samozřejmě nějaká přísnější měřítka vůbec nedají pro tyto snímky nastavit.Že to má debilní děj,že je zde jen plejáda neherců,že vtipy jsou na úrovni šimpanzů a blablabla,o tom tu jistě mohou všichni diskutovat a házet na tuto koninu hromady špíny a nejspíš budou mít i pravdu,ale já to moc takto neberu.Každý,kdo na takovýto film přeci kouká,musí předem vědět,že ho čeká film s jednoduchoučkým dějem,s lacinými vtípky,se spoustou hezkých odhalených holek a krásnou tyrolskou přírodu.A jistěže,že kdo čeká cokoliv jiného,označí pak Příběhy kožených kalhot a jemu podobné za odpad,protože úroveň je zde prostě nízká.To je fakt.Jsem ale zároveň přesvědčen,že o vyšší úroveň autorům nešlo a chtěli zkrátka jen pobavit cílovou skupinu diváků.A ta si lidového humoru,nestydících se pohledných žen a krásné přírody dočká více než vrchovatě a věřím,že se může i slušně bavit. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

U košilatých západoněmeckých horských komedií člověk nečeká skoro nic. Tady jsou moc pěkný lokality, opravdu moc pěkný nahatý holky (hlavně agentka Alena Penz) a akce je taky dost. Co na tom, že hlavní zápletku tvoří tajná formulka, zvraty jsou na úrovni nastavené nohy viditelné minutu dopředu a v českém dabingu se na zhruba dvacítce postav vyřádili asi čtyři koktové. Tohle přece pod Alpami nehraje roli, tady se přátelé šoustá! ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Projekci tohoto filmu na půdě mé alma mater jsem z nějakého důvodu minul. Až po nějakých deseti letech se mi do rukou dostalo DVD (pořídil jsem si celou v Česku na příbalech vydanou sbírku Lederhosenfilmů). Nebudu se pozastavovat nad volbou českého názvu. "Dvojka" má s "jedničkou" společné jen zasazení do Bavorska,styl hudby (jedná z písní se objevuje v obou filmech) a nějaké herce, jinak nic. Oba filmy jsem viděl v němčině, slyšel jsem ukázku z cz dabingu a docela jsem trpěl. U filmu samotného ani ne,bobry já můžu. Bohužel je "žádné hřešení na vysokohorské louce" jen slabým odvarem "pojď, svlikni si Dirndl" a není tak zábavný... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama