Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před pětadvaceti lety se loď SS Corona Queen ztratila v oblasti známé jako bermudský trojúhelník. Nyní se nečekaně vrací a na palubu lodi se vydává sedm lidí, aby zjistili, co se za jejím zmizením skrývá. Jenže netuší, že loď se nevrátila sama... (oficiální text distributora)

Recenze (16)

defender110 

všechny recenze uživatele

Opravdu hloupý film, nápad mohl být i dobrý, potenciál solidní, ovšem výsledek prachmizerný. Atomosféra veškerá žádná a nepomohly ani miliony blesků, ani slabá hudba. Chování postav nesmyslné, herecké výkony slabé, scénář na nic. To mi i ta hloupá Loď duchů(ta novější verze) přišla lepší než toto a to už je co říct. Pominu detaily , že kapitán dá rozkaz plně stočit kormidlo pak vypnout motory a hned jako další , držet kurs a stroje naplno vpřed. A jiné takové. Nesmysl, ale reakce zúčastněných mi nešly do hlavy a jejich smrt taky ne. Konec fimu to potuploval, už se nikomu asi nechtělo uvažovat co dál ani nic vysvětlovat a hercům hrát, tak to skrečli a ukončili. No na hlavu. A vysvětlení celého? Nikde. To je opravdu hooodně slabý film a jedna hvězda je jen za téma , protože lodní prostředí mám rád. Jinak film tak 1O%.Už nikdy. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Bermudský trojúhelník mě přitahuje jako magnet a nejrůznější zmíňky o něm mě nenechávají v žádném případě chladnou. Totéž se stalo i s tímto snímkem, ale raději jsem se mu měla bránit zuby nehty. Rozhodně bych byla ušetřena velké nudy. Je tu sice pár lekacích scén, ale těm jsem nevěnovala pozornost. Já jsem se chtěla bát mnohem víc. Nechápu, proč do toho Lance Henriksen šel. Holt, nikdo nejsme neomylní a každý se může někdy seknout. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Podobných mysteriózních filmů točících se okolo Bermudského trojúhelníku jsem již viděl spousty. Tento však patří mezi jedny z nejhorších. Nejde ani tak o herecké obsazení, které nebylo zas až tak špatné, ale nekonečnou nudu jenž jsem zde prožíval. Tvůrci jaksi pozapomněli, že divák by se měl u podobných filmů alespoň trochu bát. Ty dvě-tři laciné lekačky někteří možná ani nezaregistrují, když se vše navíc odehrávalo ve tmě. Zaujal mě snad jen samotný začátek a za něj dám 3/10 ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Vcelku vzácne si pozriem film, ktorí nám ponúknu naše komerčné televízie v neskorých nočných hodinách. V tomto prípade som však urobil výnimku kvôli Lance Henriksenovi, ktorí si ma svojho času získal ako inkvizítor v Jame a kyvadlo /1991/. Od tv filmu som nič nečakal, a preto som ani nebol sklamaný, že vidím lacné efekty, tuctový scenár, slabučných hercov a ostatné brakové aspekty. Samozrejme sa konala aj nutne vysoká kadencia slovných spojení a viet ako - "to nieje možné" "čo to bolo?" "to je neuveriteľné" a "nikdy som nič podobné nevidel". S filmom to s pribúdajúcimi minútami išlo poriadne z kopca a koniec bol prakticky vykúpením. 15 % ()

monolog 

všechny recenze uživatele

V tomto snímku mě celkem zaujala první část, kdy se opět, jako ve sto milionech jiných stejných filmů odhaluje, co se vlastně stalo a začíná se dít něco moc podivnýho. Pak už je to jen klasicky klišovitý. Ale co mě zaujalo dále je jméno jedné z hereček. Scarlett Chorvat, podržte se narozená v Bratislavě, její rodiče emigrovali do USA a ona se stala miss Hawaii. Ale už jen to jméno mě dostalo. Slovenka Scarlett a příjmením Chorvat. Tak to mě tu zaujalo asi nejvíc, což ale hádám nebylo účelem natočení snímku. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama