Reklama

Reklama

Špatná společnost

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Oba cestují opuštěnou silnicí přes jihozápadní poušť. Jack Powell je docela obyčejně vypadající obchodní cestující středního věku, který se vrací domů. Adrian je mladý tulák v zaprášených riflích a kovbojských botách, který na stejné silnici stopuje řídce projíždějící auta. I když něco Jackovi našeptává, aby mu nezastavoval a nechal ho stát na silnici, přece neposlechne. Tak začíná jejich podivná odysea, která zcela změní Jackův život a názory. Pochopí, že se ocitl ve špatnou dobu na špatném místě, protože není dobré být právě teď uprostřed pouště, v oblasti, kde bylo v poslední době spácháno několik brutálních vražd. Nejen místní šerif, ale dokonce i rádio varuje posluchače před cestou do míst, kde řádí Sekyrák (jak vrahovi někteří přezdívají). To však není jediný zločinec, který se pohybuje na svobodě. Dalším je muž, který prchá z Las Vegas, kde sebral milión dolarů a měl tu smůlu, že patřily mafii a ta vypsalo na jeho hlavu odměnu. A uprostřed toho všeho je Jack, který se nedokáže zbavit svého nezvaného společníka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kdo: Henriksen s androidím kukučem vs. blábolivý bratr Julie Roberts v x-té roli psychopata. Kde: motely a dálnice Kalifornie a Nevady. Důvod: značně pofidérní.. Někde ve třetině mně bleskla hlavou myšlenka, co by mohlo být v kufříku a co by mohlo být v batohu a přál si, ať to Salva nenechá dojít až tam. A co myslíte, že ten Jeepers Creeper udělal? Ale co, kde spává krokodýl, tam opice nesere.. Když už fatální autostop, tak jedině s tulipánkem Rutgerem.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námetovo pre mňa zaujímavé, aj nečakané rozuzlenie ma celkom potešilo, no je vidno, že si film vzal pod patronát režisér, ktorému hororový žáner zjavne moc nejde, a to aj napriek tomu, že snaha by tu bola (má ich na svojom konte dosť). Veľmi mi pripomína M. Flanagana, ktorý má presne rovnaký problém - vôbec, ale vôbec nevie pracovať s atmosférou. Z námetu sa dalo čo sa týka napätia, nepríjemnej dusnoty a atmosféry vyťažiť podstatne viac. Možno to chcelo aj výraznejších hercov. Slabučký priemer. 50/100 ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Kde spává krokodýl, tam opice nesere.- Zdánlivě přímočarý příběh prodavače Jacka a dotěrného svobodomyslného stopaře Adriana vyloží divákovi karty poměrně brzy. Jenže nic není takové, jak se zprvu zdá. Divák si jistě uvědomí, že je voděn za nos, ale jisté pochybnosti zůstávají. A zatímco je cesta nesourodé dvojice vroubená mrtvolami, slunce vytrvale praží a prachem se prohánějí kotouče trávy - laskavce, divák postupně čeká...kdo s koho. Popravdě těžko říci, kdo vypadá děsivěji - zda Henriksen, nebo Roberts. Čtvrtou hvězdu dávám za samotný konec, který jsem tak nějak očekával, ale má představa se s filmem výrazně rozešla. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Síce na klišé postavený, ale aj tak zvláštny a svojim spôsobom originálny film zaujme predovšetkým atmosférou sucha amerického zapadákova a prašných ciest. Nechýbajú tým pádom ani hady, iné plazy či tarantuly, avšak až na jednu výnimku schované v teráriách. Skutočne jedovaté sú ale dve hlavné postavy filmu, voči sebe protagonista a antagonista, voči spoločnosti iba antagonisti, čo je jasné od začiatku. Bad Company je síce málo známy film, avšak kto ho uvidí, zapamätá si ho hlavne kvôli prekvapivej pointe. Vzhľadom na to, že Salva nenapísal príliš dobrý scenár a režíruje iba priemerne, tak vás ale nešokuje tým správnym spôsobom. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

... Víš kdo jsem a já vím kdo jsi ty... Thriller jenž si pro sebe ukradli Lance Henriksen a Eric Roberts(dnes už herci hrající v Béčkových filmech). Netvrdím, že jde o nějakou pecku. Spíš jde o takovej průměrnej thriller. Celkem mě ale udivuje, že vzhledem k roku vzniku má film málo hodnocení. Jen 356, Což naznačuje, že jde asi o pozapomenutej kousek. Což je celkem škoda, protože za jedno podívání tenhle snímek určitě stojí. Menší zajímavostí je, že manželku Lance Henriksena tady hraje Lin Shaye, která se tu ale mihne úplně na konci a to asi na 2sekundy. Nebyl jsem si jistej jestli je to vůbec ona. Musel jsem se ujistit až z titulků. Hláška filmu. " Kde spává krokodýl, tam opice nesere ". ()

Reklama

Reklama