Reklama

Reklama

Požírač mozků

  • USA The Outpost (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina vědců objevila v poušti těžce raněného muže. Aby ho zachránili, infikovali mu virus vyvolávající neuvěřitelně rychlý růst buněk. Jeho tělo tento virus ale nepřijalo, postižený se celého půl roku nacházel na pokraji smrti. Náhle se jeho stav pronikavě zhoršil. Když už se zdá, že pacient vydechl naposledy, najednou jako zázrakem oživne. Místo nemocného člověka se ovšem probouzí vraždící monstrum (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Haha. tak toto je typický film pri ktorom si na začiatku tipnete kto na konci prežije a na "počudovanie" Vám tip vyjde:) Apropó koniec.. Hlavní hrdinovia sa zachraňujú tým, že nastúpia do auta, kamera zaberie strechu dodávky kde nič nieje, o pár sekúnd sa "požierač mozgov" objaví na streche.. tam ho zostrelia..padne na zem..o ďalšiu chvíľu sa objavuje na zadných dverách..opäť ho zostrelia..hrdinovia utekajú do helikoptéry..odletia..a čo sa nestane..? "Požierač mozgov" sa objavuje na prednom skle helikoptéry..Ako to kurva dokázal? zlé,zlé,zlé.. Inak nechápem prečo je"požierač mozgov" na plagáte červený.... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pozerať Europa Report a potom toto lacné (skoro) céčko je hardcore, ale budíš. A prečo som to vlastne pozeral? Kvôli Natashi Gregson Wagner (vtedy Natashi Wagner), ktorá je tu klasicky sladká, ako zmrzlina. Ten zvyšok vážne za moc nestojí, zarazil som sa iba pri dvoch scénach: Prvá: Pohľad kamery z jednej strany do druhej, snímajúc interiér akejsi šachty, pričom kamera zastaví až pri lakačke. Scéna takmer identická s tou v závere Rec; Druhá: Sen.Geniálna záverečná pointa z Pádu do tmy, akurát podaná z pohľadu záporáka. Tak neviem, žeby sa súčasná špička svetového hororu inšpirovala nepodareným video brakom? A žeby o tom niekto pochyboval? :) ()

Reklama

ledzepfan odpad!

všechny recenze uživatele

Whowww...tak něco takového už jsem dlouho neviděl............Tohle se stane,když někdo najde v přírodě čistý silný exemplář nudy-v přísně střežené laboratoři ho vyšlechtí až do čtvrté generace dokonale nudného organismu-přidá trakař hlouposti-špetku pičovin-ukrutně umělohmotné dialogy a jednoho dobrého herce--z toho všeho se složitým procesem udělá koncentrovaný extrakt=a ten se podává divákovi nitrožilně nebo přes oční sliznici...............Dokoukal jsem to jenom proto,že by mi bylo trapné hodnotit tu něco co jsem předčasně vypnul......BRRRR ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Keď troch z piatich hlavných (kladných) postáv tvoria teenegeri, nemôže to byť dobré. Aj toto je ten prípad. Horšie je, že atmosféra, ktorá by mohla byť vďaka uzavretému priestoru atomóveho bunkru odrezaného od sveta kdesi v púšti minimálne aspoň hustá, tu totálne zlyháva. Záporák je taký neslaný a vždy by najradšej svoje obete iba olizoval. Nápad s požieraním mozgu je stupídny aj na céčko. Záver už pekne nudil. Divím sa, že do toho Henriksen šiel. Hodnotenie: 40% ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nápad je dobrej. Tedy hlavně způsob, jak ta zmutovaná mrcha jí ty mozky a vlastně i děj není až tak špatnej (tedy pokud vám nevadí, že jste to už nejspíš stokrát viděli jinde). Neprokusuje lebky jako nějací hrubí zombíci, ale fatálně líbne oběť a zároveň pomocí v bodák proměněného jazyka prorazí otvor do dutiny lebeční a pochoutku vysaje. A slušelo by se říct, že je nezranitelný, lépe řečeno ho nelze zabít žádnými obyčejnému člověku dostupnými prostředky (pokud ovšem nepovažujete spalovnu odpadu za běžně dostupný prostředek - tohle je podle mě způsob, jak to zabít, protože ze všeho ostatního, co ve filmu použili - kulky, nože, tyče, pád z letadla v kilometru - se v pohodě vylízal). Postavy jsou pravda šablonovitý a nepříliš propracovaný, ale to myslím už dle názvu můžete čekat. Zezačátku se film snaží o jakýs takýs drama - Lance a jeho snaha pomoci zraněnému a postupná proměna v to monstrum - ale později už to jede klasickým vyvražďovacím způsobem k nečekanýmu konci (oproti jiným takovým filmům jich prostě přežilo příliš mnoho). Slabý, ale ne nejslabší. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film byl původně zamýšlen jako druhé pokračování filmu Hory mají oči (1977), ale od záměru bylo upuštěno ještě než začalo natáčení. (jarkolar)

Reklama

Reklama