Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Los Angeles řádí sériový vrah, který brutálním způsobem vraždí mladé ženy a dívky. Okresní zástupce se ocitá pod tlakem a tak nasadí na případ policejní psycholožku, expertku na profily pachatelů. Hlavním podezřelým je bohatý bankéř Adrian Cross, jenž se v poslední době vyspal se třemi ženami, které byly poté nalezeny ve svých bytech brutálně zavražděny stejně vedenými ranami nožem. Jako důvodně podezřelý je Cross vzat do vazby, ale jeho právník se postará o jeho propuštění, když se výsledky šetření ukážou neprůkazné. Případ však přesto spěje k překvapivému rozuzlení. (Rodriguez)

(více)

Recenze (10)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná sračka jak z pera německých krimiseriálových géniů - ovšem Lance je zde vážně nestoudně neodolatelný (a to mu tady bylo už 56!) - takže za něj aspoň tu hvězdu. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Ryze >průměrná< hollywoodská produkce, ideální pro po půlnoční televizní projekci. Námětem snad i trošku zajímavý, formou však rutinně natočený thriller, který od propadu do zapomenutelné šedi zachraňuje jen na roli samolibého svůdníka a sexuelního >labužníka< vskutku se hodící Lance Henriksen. Byť tím skutečným všehoschopným lumpem je >tentokráte kupodivu< (jak jinak, že... ;-) ten, kdo se jím ani tak moc nezdá být... Nu a ještě předvídatelné překvapení v posledních vteřinách filmu a... - - - Dvě a půl hvězdičky za film a nahoru zaokrouhleno tedy jak bylo už řečeno za neobvykle docela působivého L.H. - - - - - (Poprvé viděno 2.6.2008 na tv Nova, komentář zde jako první - 2.6.2008) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný a zbytečně překombinovaný thriller s televizním lookem, který drží jakž takž nad vodou aspoň charizmatický Henriksen a jeho nejednoznačná postava. Jinak ovšem to co je tu v první půlce celkem vybudováno se rozpadá v chaotickém závěru. Wincott který je tu jenom do počtu a absolutně nic nepředvede pak ke konci ten prostor dostane, ale vy by jste si přáli, aby tomu tak nebylo, protože ten konec je hodně nepravděpodobnej. Ten závěrečný twist pak snad radši nebudu ani komentovat...25% ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi zlý thriller, v ktorom nefunguje nič a debilný záver tomu dáva korunu. Henriksen je frajer, Severance vyzerá fajn, ale to je asi všetko, čo môže tento film ponúknuť. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Erotický thriller ve stylu Zubatého ostří, tentokrát kanadský a ne až tak dobrý. Snímek je sice docela napínavý, ale herecky nic moc, jen Lance Henriksen je dost přesvědčivý a mírně vyčnívá nad průměr. I tak nechápu, co na něm ty ženské viděly. Na svůdníka už byl trošku přestárlý. ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Film s náznakem napětí, trochou erotiky, ale jinak plný nepravděpodobných reakcí ztvárněných postav, u kterých jsem nechával rozum raději spát. ()

Koskakoska 

všechny recenze uživatele

..proč ne ? po celou dobu filmu jsem nevěděl zda je Adrian tím sériovým vrahem ? až v závěru se vše ukáže, a to je přesně to, co od filmu očekávám ... 3+ ()

Reklama

Reklama