Reklama

Reklama

Wo lao po wu gou cheng

  • Hongkong 我老婆唔夠秤 (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Cheungovi (Ekin Cheng) je 30, žije v Londýně a už po několikáté neobhájí na univerzitě svou práci. Rodiče a babička ho navíc nutí do sňatku s dcerou svých známých, potrhlou osmnáctiletou středoškolačkou Yoyo (Charlene Choi). Yoyo přiletí za Cheungem do Londýna, a aby udělali rodičům radost, rozhodnou se vzít s tím, že se v jejich životech nic nezmění a za rok se rozvedou. Po svatbě tedy Yoyo letí zpět do Hongkongu a Cheung zůstává v Londýně. Vše se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Cheung vrátí do Hongkongu, nastěhuje se k Yoyo a začne učit na její škole. (LangiJ)

(více)

Recenze (6)

Shit 

všechny recenze uživatele

Čínská My little Bride, ovšem zdaleka ne tak lehce a pohodově odvyprávěná. Příběh je sice dost podobnej, ale postavy holek se dost liší a je to celkem znatelnej rozdíl ()

ladynka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době je tohle romantika, která mě neštvala postavami, jež roztomilostí připomínají medvídka PÚ (a bohužel i inteligencí). Narážím tím hlavně na korejské romantiky, protože tenhle snímek má obdobnou zápletku jako My Little Bride. Tím však podobnost končí. Postavy tady jsou životnější a vtipy zábavnější, romantická linka nevydírá, ale dojme. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá komedie s Ekinem Chengem a Charlene Choi. Ekin provádí výzkumnou práci o mladých ženách a jako správný terénní sociolog si jednu osmnáctku vezme a tím jeho sada nejrůznějších nechtěných překvapení a zjištění začíná. Navíc učí ve stejné škole a třídě, kam chodí jako žena, jede po něm místní mladá tělocvikářka. Dost se nasmějete, zejména jsem šel do kolen ze scény, kdy se Charlene Choi namaskuje do role Maggie Cheung z filmu In The Mood For Love, aby vypadala starší, to jsem byl mrtvý smíchy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

My Little Bride je nádherný film. Táto Cinska variacia jej nesiaha ani po kotniky. Neustale sa tu len poskakuje a piští a po chvíli mi to zacalo liezt na nervy. Charlene Choi je v niektorych filmoch roztomila a v inych otravna. Tentoraz je len otravna. Ekin Cheng ma nikdy nezaujal a nadalej sa na tom nic nezmenilo. Takze nakoniec ma najviac potesilo cameo Richarda Nga. Ja som sa tentokrat dost nudil, ale kto ma rad infantilny cinsky humor, tak mozno nebude tak sklamany ako ja. 3/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to již několikrát a pořád se dobře bavím, i když do korejské verze tomu kousek chybí. Jako vtipná oddechovka to u mě ale i po letech prostě funguje. Potrhlá Charlene Choi je roztomilá a seriózní Ekin Cheng dotváří ten správný protipól. Jejich věkový rozdíl je základem spousty srandovních situací, u kterých jsem se dost zasmála. Přeloženo. ()

Reklama

Reklama