Reklama

Reklama

Juryuiljeol

(seriál)
Jižní Korea, 2023, 2 h 30 min (Minutáž: 16–20 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Ji-yu Han (Jun Hyung Kim) je zaměstnancem marketingového týmu společnosti vyrábějící alkohol. Ki-hoon Park (Do-Hyun Won) je naopak ďábelsky okouzlující, zkušený šéfkuchař slavné restaurace. Když je Ji-yu požádán, aby Ki-hoonovu restauraci kontaktoval a pokusil se s ní navázat potenciální spolupráci, narazí na několik překážek – konkrétně na Ki-hoonovo rezolutní odmítnutí prodávat ve své restauraci jakékoli alkoholické nápoje. Ji-yu se však nehodlá jen tak vzdát. Co udělá, aby tvrdohlavého šéfkuchaře zlomil? (mikki089)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Další ze seriálů, které mi umožnily poznat Jižní Koreu o další střípek lépe, nicméně jak námětem, tak i celkovým dojmem na mě působil jen jako lepší průměr, některé scény nezajímavé a protahované ... 6677 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Seriál nepostrádá typickou korejskou roztomilost, a líbilo se mě i herecké obsazení hlavních a vedlejších rolí. Sledujeme zde příběh tvrdohlavého šéfkuchaře, kterému do jeho restaurace přijde pošetilý marketingový odborník na gastronomii s nabídkou na spolupráci. Postavy jsou vykresleny moc hezky, ale škoda jen, že samotný děj nejde vůbec do hloubky. Šéfkuchař má příliš mnoho problémů, a ty jsou vyřešeny až příliš snadno. Líbací scény raději nebudu komentovat :) Jako příjemná oddychovka na dva večery ale bohatě postačuje. ()

Reklama

Reklama