Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

misterz 

všechny recenze uživatele

S absolútnym prehľadom najlepšia časť z trilógie. Som zaťažený na dobovú atmosféru a tá tu nebola najhoršia. K tomu trocha napätia, krvičky a vĺčikov a k spokojnosti mi veľa nechýbalo. Tiež v porovnaní s predchádzajúcimi časťami je snímok vizuálne prepracovanejší a oku viac príjemnejší. Viac peňazí je tu rozhodne cítiť. 65/100 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání s Ginger a Brigitte už logicky není prequel, jelikož se přeneseme v čase do 19. století. Kanadská divočina, Indiáni a bílí kolonizátoři (Francouzi a Angličané), kteří dovezli z Evropy zkázu a smrt. Alegorie o zničujících darech starého světa, co mají podobu prokletí vlkodlaka. Místo psychologického dramatu zde máme tentokrát dobrodružný příběh z chladné divočiny s přesahem do hororu. I když je Ginger infikována, tak láska obou sester je silnější. Není důležité, na které straně budou stát, ale to, že budou stále spolu. I do třetice jsou role jasné - silné ženy a slabí muži. Navrch fanatický kněz, co káže druhým o pekle, jenže sám je v něm již oběma nohama. Závěrečný masakr je rychlý a zdrcující. Vlkodlaci se sice jen míhají, ale i tak nejsou naštěstí tvořeni shluky levných pixelů. Mechanické masky nemusí být dokonalé, přesto působí stále věrohodněji, než počítačové bestie. Nejslabší část trilogie, hodnocení z minula však ponechám. 3,5* ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

Aneb když se z horroru odstraní jednorázové lekačky, zbytečné násilí a naturální vyvrhování obětí, spousta krve všude kolem a jiné obdobné kulisy, jež se poslední dobou objevují v každém pochybnějším hollywoodském či jiném projektu a tak si už spousta diváků na toto zvykla a vyžaduje to. Jenže efektně zabitý člověk ještě dobrý horror (nebo vůbec horror) nedělá. Ginger snaps 3 je oproti svým dvěma starším bratříčkům na první pohled dražší a taky vizuálně promakanější, no líbil se mi asi nejmíň. Možná je to i tím, že příběh přeci jen už trochu vařený z vody je a tak to jemně ztrácí. Atmosféra je tu budována velice dobře, prostředí je jako z nějaké staré povídky a herecky to je taky dobrý. Jenom to vyvrcholení je trošku podivný, neočekávaný, ale vlastně i dost logický. Přesto se mi nelíbilo, že o hlavních hrdinkách vlastně naprosto nic nevíme a o ostatních lidech taky. Přesto hodně kvalitní film, aneb vlkodlaků není nikdy dost. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Předně - nejedná se o žádný prequel, ale o samostatný film, jehož tvůrci si pouze vypůjčili vlkodlačí ségry z předchozích dvou filmů Ginger Snaps a teleportovali je do minulosti, konkrétně do Kanady 19.století. Tamní Indoši si tam po staletí v souladu s přírodou vegetili, tradičně si navzájem rozbíjeli hlavy válečnými kyji, lovili Eskymáky a tropili jiné podobné vylomeniny, ale co čert nechtěl, bílá chátra z Evropy mezi ně zatáhla nejenom neštovice a syfla, ale i lykantropii. Avšak podle jednoho starého proroctví jedné staré indiánské vědmy se jednoho dne na scéně objeví dvě bílé pipiny a ty si s infekcí hravě poradí. No ale věřte bělochům, že jo, zvlášť když jsou to ženské... Scénář je tentokrát hodně slabý a temná atmoška prvních dvou dílů je fuč, i když pro jejich fanouška je film určitě zajímavý. No ale popravdě už se mi kapánek zajídalo to neustálé omílání dilemat jestli se tedy přeměnit a nebo ne a jestli jedna ségra bude riskovat kejhák pro druhou nebo ne a tak podobně... Nevím co ty baby furt jako řeší - já bejt nakaženej, tak si to budu užívat, rychle bych se přeměnil a zuřivě zadávil, roztrhal a sežral všechny okolo, to by byl panečku biják. No ale po večeři před spaním se to dá dvakrát třikrát vidět, s nějakým tím delším časovým odstupem... ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo prvé dve časti ponúkajú veľmi slušnú variáciu vlkodlačích motívov a tu a tam sa pohrávajú so žánrom aj divákom samotným, tento výlet do histórie je predsa len už trochu príliš hlúpy, naviac nijako neobohacuje svet svojich predchodcov, skôr z neho uteká za vidinou príťažlivej zmeny kulís (ktoré nakoniec nie sú príťažlivé vôbec)... Chcelo by to vrátiť sa do súčastnosti, premyslieť si v čom už máme jasno a čo sa tu dá ešte vymyslieť a natočiť štvorku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • S natáčením třetího dílu vlkodlačí trilogie se začalo sedmnáct dní poté, co byl dotočen druhý díl. (Stocki)
  • Jedná se o poslední díl v trilogii, který ale dějem předchází předchozí dva díly Moje sestra vlkodlak (2000) a Moje sestra vlkodak 2 (2004) a ukazuje, že s vlkodlačím prokletím předci obou sester bojovali už v dávné minulosti. (ČSFD)
  • Zhruba v sedmnácté minutě si můžeme všimnout hrací skříňky, na které je šest písní-básní, z toho první s názvem Sweetheart of Sigma Chi. Tato často zmiňovaná a populární píseň univerzitního bratrstva byla napsána v roce 1911 Byronem D.Stokesem a F. Dudleigh Vernorem. Film se ale odehrává v roce 1815. (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno