Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři malí ninžové následují své dědečky do Japonska a octnou se uprostřed válečné akce. Jsou pronásledováni tlupou zlodějů a armádou dobře vycvičených ninžů. Rocky, Colt a Tum Tu zažijí neuvěřitelné bojové akce v této nové akční komedii. (Bonton Home Video)

Recenze (15)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Co chcete udělat ?? Ukecat nás k smrti ??" ;) Pokud máte silný žaludek i nervy a zajímá vás, jak by zřejmě vypadal Karate Kid, kdyby se režie a scénáře ujali kámoši ze Sezamové ulice Bert a Earnie, pak se 3 Ninjas Kick Back jeví jako jednoznačná volba !! ;) Možná to zní poněkud nesmyslně, nicméně tenhle snímek se taky o žádnou smysluplnou podívanou nesnaží, když nabízí pouze krutopřísnou palbu tu geniálních, tu naprosto zhovadilých hlášek a gagů, často v tak infantilním balení, až má jeden chvílemi chuť si natáhnout přes hlavu plínky, a pak tenhle příběh má se svým scénářem na svědomí Mark Saltzman, jemuž možná právě dlouholetá práce na americké seriálové legendě Sesame Street vlezla na mozek.. Přes hodně velkou nadsázku i infantilitu táhnoucí se celým snímkem, který sází především na hlášky a docela slušně choreograficky zvládnuté "bitky", Saltzmanovi neodpustím ten ubohý finální zvrat v duchu deus ex machina, který mě nakonec irituje mnohem víc než skutečnost, že bratři Jeffreyho "Colta" v podání Maxe Elliotta Sladea zřejmě podstoupili plastickou operaci..;) Zato ten rozjuchaný soundtrack Richarda Marvina mě neskutečně bavil, o podobném si ostatní zástupci série mohou nechat jen zdát stejně jako režisér Charles T. Kanganis o nějakém potlesku na otevřené scéně.. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten nejdebilnější a nejhloupější dětský humor, jaký si dokážete představit. Příklad za všechny - hraje se baseball a jeden cvalda prdí tak moc, že začnou všichni omdlévat. A tohle je roztáhlý snad na půl minutě.. Všichni se chovají jak pitomci, scény nedávají nejmenší logiku, dokonce mi přijde, že na sebe moc nenavazují a mě po půl hodině začala bolet hlava. A přitom existuje plno filmů pro děti, který nejsou tak vymydlený a bez mozku... ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Je to pro děti, tudíž předjímám, že mé hodnocení nemusí být relevantní, soudcem a doporučovatelem pro nerozhodnuté rodiče, zda film svým ratolestem doporučit či nedoporučit (obstarat/neobstarat, dovolit/nedovolit...), by zde mohla býti cílová skupina, je dokonce možné, že kdyby POMO zavedl pravidlo říkající, že filmy pro mládež mohou hodnotit pouhopouze uživatelé, kteří nepřesáhli např. patnáctý rok života, "3 Ninjas Kick Back" by útočil na červené čísla. I když spíše ne. :-) Každopádně já věk, do něhož chlapci (a děvčata, abych byl genderově korektní...) adorující bojová umění nekriticky přijímají filmy o nich vypravějící, jakožto o těch uměních, ne chlapcích, už dávno překonal a pod vlivem jakékoliv omamné látky, která může suplovat růžové brýle, jsem také nebyl, znalí tohoto filmu (potažmo celé "nindží" trilogie?) nad, dejme tomu, oněch patnáct let a více se tím pádem opravdu nemohou divit mému finálnímu ohodnocení. Bitky, ať sebelepší (tím neříkám, že je to případ tohoto filmu), skutečně film nedělají... 30% ()

robo7773 odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tento film nestoji za vela, uplne abstraktne dielo, nepochopim ako malí zasrani dokazu nakopat dospelych chlapov. Úplna hlupost!!! Samozrejme uplne plytky dej, spracovanie film na úrovni školky a samozrejme happy americký koniec, no jednoducho nuda a poriadna kravina, ani jednu hviezdičku si to nezasluži!!!! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Hoci v predošlej časti bol v mimoamerických verziách Colt (Max Elliott Slade) premenovaný na Mustanga, v tejto časti bol premenovaný späť na Colta vo všetkých verziách. To kvôli protestom viacerých baseballových tímov, ktorých názvy obsahujú slovo Mustangs (napr. Houston Mustangs, Indiana Mustangs). (m.a.t.o.)
  • Max Elliott Slade (Colt) bol jediný z bratov, ktorý sa v pokračovaní objavil. Michael Treanor a Chad Power z prvého filmu boli nahradení Seanom Foxom (Rocky) a J. Evanom Bonifantom (Tum Tum). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama