Reklama

Reklama

ヴァーサス

Obsahy(1)

Partička gangsterů se u lesa střetává s dvěma uprchlými vězni a po drobných neshodách mezi nimi začíná honička. Netuší však, že les, ve kterém se právě pohybují, má moc oživovat mrtvé. Zábava se stupňuje v okamžiku, kdy se začínají probouzet mrtvoly z dávných věků. K tomu všemu se do masakru přidá neznámý bojovník toužící po ovládnutí moci, kterou je les obdařen… (TomikZlesa)

(více)

Recenze (55)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tyhle japonské guláše jsou úžasné a Ryuhei Kitamura je ďábel. V téhle nízkorozpočtové akční-horror-fantasy-historcké-komedii vezme ten nejpitomější scénář pod sluncem a natlakuje ho takovým množstvím geniálních drobností a fórků, že fanda kteréhokoli ze zastoupených žánrů jen hýká blahem. Je tu všechno středověcí samurajové, zombíci, krev, meče, pistole, krev, protitanková puška, kung-fu, kráska v nesnázích. Je tu hrdina, který neprohrává, padouch, kterého nelze zabít, ta nejúžasnější a nejbizarnější partička gansterů co se kdy před kamerou sešla, tajemství jiných světů, chlapík, který vždy trefí někoho jiného než má, kráska s magickými schopnostmi, ykauza která pohřbívá své oběti jako na potvoru zrovna v lese, kde občas mrtví ožívají. A především nepřetržitá akce s tolika nápady, že by s tím Hollywood vystačil na několik sezón. Tolik krvavých fórků, že by možná i Jakcson mohl závidět a taky několik parádních a totálně shazujícíh narážek na Matrix. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Japonský horor „Versus“ je na první pohled celkem zajímavý historický zombie žánrový mix. Na pohled druhý je to jen obyčejná zombie akčárna, nic víc. Jasně, ještě se zde hraje na to, že jsou zde nějaké postavy skoro jako vystřižené z mangy, ale ani ty nezachraňují jinak relativně předvídatelný a v konečném důsledku i nezajímavý film. Velká škoda, protože nějaký ten potenciál to rozhodně mělo. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Neviem, prečo potreboval režisér Kitamura takúto jednoduchú báchorku natiahnuť na dve hodiny. Po úvodných 20 minútach ,,zoznamovania,, mala prísť nejaká trištvrtehoďka zombie akcie, potom nejaké 10 minútové finále a 5 min titule. Takto to má zbytočne o pol hodinu viac, ako bolo potrebné. A po čase, to príde už naozaj únavné. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Čekal sem mnohem mnohem mnohem víc. Jo jasný, akce je docela dost a někdy je fakt parádní, ale je tu pár problémů, který mi to prostě nedovolily si to pořádně užít, první z nich je, že je to podle mě zasazený do špatnýho chaotickýho prostředí, ve kterým takovýhle bitky sotva vyniknou, dalším problémem je příběh, sám o osobě neni sice nic extra a postrádá výraznější schopnost upoutat diváka, je to celý takový divně poskládaný a nezajímavý, ale to by se ještě dalo přežít, nicméně to, že je do příběhu ještě začleněná část s nemrtvýma zombiema a to že se postavy chovaj úplně kokotsky, to už ne. Ale abych jenom nekritizoval, tak některý vtipně-brutální scény jsou skoro až famózní řežba, jako třeba scénka s rukou, ostatně film docela dost oplývá brutálníma efektma, kdy se dá během těch 119 minut docela slušně prostudovat vnitřek břicha či hlavy, ale jinak je to dost zdlouhavá nuda ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja väzni sa počas úteku dostávajú do konfliktu so skupinkou gangstrov. Naháňačka sa presúva do neďalekého lesa. O danom mieste kolujú historky, že je to strašidelné miesto, ktoré vracia život mŕtvym. Všetci z neho majú rešpekt. Až na tajomného samuraja, ktorý urobí všetko preto aby silu lesa ovládol. Fúha! Tak to bol úvod ako z veľkej knihy! Nebyť toho hrozného anglického dabingu, a nemenej kvalitných tituliek, ktoré som odstupom času radšej prestal čítať, bol by môj zážitok z tohto snímku, omnoho väčší. Každopádne obrovská spokojnosť. "Versus" ponúka niekoľko veľmi slušných gore záberov. Príbeh neurazí, nenudí. Myslím, že nejeden fanúšik hororu si pri tomto originálnom kung-fu samurajskom zombie splateri príde na svoje - 70%. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Tak Sakaguchi drží v ústech pistoli, si poranil zub. Jeden ze zombie byl zubař ,a tak se o jeho poranění hned postaral. (TomikZlesa)

Související novinky

Vlak plný masa

Vlak plný masa

04.04.2007

Bývalý fotbalista, mlátička z gangsterek Guye Ritchieho, popřípadě Juggernaut z třetích X-Menů Vinnie Jones nikdy neměl nouzi o role, které sice neoplývaly dialogy, ale přesto byly nadmíru šťavnaté.… (více)

Reklama

Reklama