Reklama

Reklama

ヴァーサス

Obsahy(1)

Partička gangsterů se u lesa střetává s dvěma uprchlými vězni a po drobných neshodách mezi nimi začíná honička. Netuší však, že les, ve kterém se právě pohybují, má moc oživovat mrtvé. Zábava se stupňuje v okamžiku, kdy se začínají probouzet mrtvoly z dávných věků. K tomu všemu se do masakru přidá neznámý bojovník toužící po ovládnutí moci, kterou je les obdařen… (TomikZlesa)

(více)

Recenze (55)

Marius 

všechny recenze uživatele

Vopred priznávam, že hodnotenie je subjektívne a je to skôr na 4,5*. Tento film sa dá popísať dvoma slovami ako brutálne štýlový. Podľa toho čo som o tom počul som čakal brutal gore zombícku vyvražďovačku a chystal som sa napísať niečo v zmysle že Kitamura je Jacksonom východu (čo si myslím od Azumi). Chyba. To čo som videl bola brutálna gore vyvražďovacia zombie komédia, v niektorých chvíľach veľmi úspešne parodujúca Matrix. Dej je prostý - kdesi v Japonsku je lesík v ktorom je portál na onen svet. Zabití tu ožívajú, pričom podstatné je to, že hoši z jakuzy si tu urobili pohrebisko obetí, takže tých zombíkov tu bude asi dosť veľa.... Kitamurova vizuálna genialita, ktorú som chválil už v Azumi sa nezaprie ani tu. Je veľmi vidieť, že film musel byť za pár šupov ale koho to zaujíma, keď je to tak skvele natočené, hlavne Kitamurove dynamické parádičky s kamerou v akčných scénach nemajú chybu (tu sa opäť natíska porovnanie s Jacksonovými nájazdmi v LOTR, ale Kitamura jednoznačne vyhráva). Vizuálnu štylizáciu si "odniesli" i postavy takže takú štýlovú partu jakuzákov by ste museli veľmi dlho hľadať. Hlavný hrdina je oblečený v štýle Matrixu ( bez okuliarov :-))))) ) a ovláda snáď štyri bojové umenia. Záverečný šermiarsky súboj je lahôdka pre oči, i keď už vidno že si pomáha strihom. Bravo, pán Kitamura. 9/10 ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dvaja väzni sa počas úteku dostávajú do konfliktu so skupinkou gangstrov. Naháňačka sa presúva do neďalekého lesa. O danom mieste kolujú historky, že je to strašidelné miesto, ktoré vracia život mŕtvym. Všetci z neho majú rešpekt. Až na tajomného samuraja, ktorý urobí všetko preto aby silu lesa ovládol. Fúha! Tak to bol úvod ako z veľkej knihy! Nebyť toho hrozného anglického dabingu, a nemenej kvalitných tituliek, ktoré som odstupom času radšej prestal čítať, bol by môj zážitok z tohto snímku, omnoho väčší. Každopádne obrovská spokojnosť. "Versus" ponúka niekoľko veľmi slušných gore záberov. Príbeh neurazí, nenudí. Myslím, že nejeden fanúšik hororu si pri tomto originálnom kung-fu samurajskom zombie splateri príde na svoje - 70%. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Cool film. Nic než cool bojové scény s cool záběry, cool herci, cool scénami i cool režií. Jen nějaký ten cool děj či tak něco podobně cool tomu chybí. Přeci jen koukat dvě hodiny na jeden cool souboj už není zase tak moc cool...Škoda, jinak jednotlivé věci naprosto vynikajicí a cool. Fakticky cool. ()

seeker23 

všechny recenze uživatele

děj je všelijaký, ale ty hvězdy dávám za to jak originálně jsou ztvárněni jednotliví gangsteři, každý má svůj způsob boje odrážející jeho povahu. Tenhle film zachraňují detaily, Azumi byla jen zábavná záležitost s dost slušnou kamerou (a potěšujícím bullet-timem na konci), ale tohle je esence slova cool. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film kde všichni pobíhaj v lese a řežou se mezi sebou dvě hodiny. Není tam nic jiného než akce, sice dobrá, ale fakt bez příběhu. Po hodině už mi bylo fakt jedno kdo se s kym řeže, protože to prostě byla fakt nuda. Režiséra filmu navíc podezřívám z fascinace Sergiem Leonem, protože vždycky než začne bitka, tak na sebe všichni opravdu DLOUHO koukají. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy Tak Sakaguchi drží v ústech pistoli, si poranil zub. Jeden ze zombie byl zubař ,a tak se o jeho poranění hned postaral. (TomikZlesa)

Související novinky

Vlak plný masa

Vlak plný masa

04.04.2007

Bývalý fotbalista, mlátička z gangsterek Guye Ritchieho, popřípadě Juggernaut z třetích X-Menů Vinnie Jones nikdy neměl nouzi o role, které sice neoplývaly dialogy, ale přesto byly nadmíru šťavnaté.… (více)

Reklama

Reklama