Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když musí osamělá kouzelnická škola čelit nebezpečí, hrozícímu od fantastické létající příšery zvenčí i ďábelských sil uvnitř, dá se říct jen jedno: Abrakadabra-Doo! A je tu nejnovější celovečerní případ pro Scooby-Dooa a tým Záhady s.r.o. Celá parta se vydala navštívit Velminu sestru Madelyn, která nastoupila na Kouzelnickou akademii Whirlena Merlina, a vyskočí toho na ně víc než jen králík z klobouku. Hrabivý zmrzlinářský magnát chce školu zavřít, vřískající bánší děsí lidi na potkání a mýtický tvor - napůl drak a napůl lev – zvaný gryf je, jak se zdá, velmi skutečný. Dokáží se Scooby-Doo, Shaggy, Daphne, Fred a Velma naučit dost profesionálních triků, aby odhalili tajemství, které školu zachrání? Abrakadabra! Ve společnosti těchto luštitelů záhad je legrace vždycky kouzelná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Scooby Abracadabra dooooo! Wihíííííí. Odkaz na Lord of the Rings super, škoda, že som to nemala v originále. Zápletka okolo Gryfa celkom obstojná ale tá úžasne krásna škola! Jednoducho magnifique! Trošku som sa tohto dielu obávala ale nakoniec celkom fajn u mňa obstál. Scooby je proste najlepší! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Hudbu dělal Robert J. Kral a hned při úvodních titulcích použil píseň " Scooby - Doo " od Just for Laughs, od nich ještě pak zazní " Magic " a " Tomorrow ". Jinak scela standartně animovaný snímek. Hledání Gryfa, což je napůl orel a napůl lev, se možná mohlo stát dobrým hororem, ale je to pohádka pro děti. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Parádní díl u kterého jsem se opravdu nasmál a to hlavně díky hláškující mluvící navigaci, kterou rozhodně chci do auta abych mohl cestou necestou přidrandit až k zámku kouzel a u toho si dal třeba máslovou zmrzlinu. Jop fakt máslovou ten zmrzlinář byl opravdu zvláštní chlap. Naše parta se pouští do další záhady a tentokráte jde o opravdu velkou záhadu. Gryf je totiž velkej jako hrom a naší partě ukázkově zatopí jenže klid vážení pokud Vás honí gryf tak stačí sednout do dodávky a pustit hláškující navigaci, která Vám hned řekne co máte dělat...NA CO ČEKÁŠ??? JEEEEEEEĎ !!! ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Abrakadabra diel je celkom slušnou paródiou na mnohé snímky a Scoobymu toto prostredie celkom sedí. Musím uznať, že tento diel je vcelku fajn aj čo sa týka atmosféry, jednotlivých príšer a aj to, že sa tu objavila full zostava tímu. Navyše animácie sa mi zdali o niečo málo zlepšené. Každopádne toto je jedna z tých lepších častí tejto série a ja som sa bavil. Štvrtú hviezdu si to určite zaslúži. 70 % ()

Galerie (110)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama