Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberec, 20:00. Na vrcholu radnice se zatřepotá plášť superhrdiny Libermana, který sleduje skupinu veksláků na noční procházce. Superhrdina seskočí a unese jejich šéfa, jistého Huberta Vratimova, jehož bezvládné tělo se o necelé dvě minuty později objeví na vrcholu Ještědu. Dokáže superhrdina létat rychlostí až 200 km/h? Nebo použil k přesunu těla nám neznámou technologii? A proč se to všechno stalo zrovna tehdy, když se v televizi vysílala chvilka poezie? (Česká televize)

(více)

Recenze (30)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Baví mě hlášky v každém dílu. V tomhle zabodoval hlavně Vojta (J.Cina) v samém závěru, když se kolegovi Davidovi (J.Macháček) přiznal, že se zamiloval do drsné estébačky Snížkové (A.Fialová) ... . Zdánlivě zavražděného šéfa veksláků si zahrál Ladislav Hampl, mihla se tam J.Plodková coby Davidova zmizelá manželka(čili máma mladé Evy-D.Pavlovičová). ***Natáčelo se v Liberci /poděkování : Filmová kancelář Liberec-Město Liberec/, hlavně na vysílači na Ještědu. Taky v kostele sv.Antonína Velikého (scény na věži kostela a před ním. VIZ - poděkování : Římskokatolická farnost-arciděkanství Liberec, arciděkan R.D. Mgr. Radek Jurnečka . ***3.díl je na webu Č.televize : ČT 1, neděle 17.3.2024, 20.10 . ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prý se v osmém díle vše vysvětlí jinak, divák uvidí, čeho si nevšiml... Spíš si myslím, že divák uvidí to, co mu tvůrci celou dobu tajili a pokládají to za řachandu. Tady bylo všechno špatně už od začátku, Cina opět strašně přehrává, humor je opět jak ze záchodků chlapců na základce, ten úvodní tanec Macháčka s Termerovou byl otřesný (byli pod drogama oni, nebo tvůrci?), dcerka furt jen levituje, až to začíná být otravné a nijak nosné, veksláci jsou podáni jako hodné, citlivé a veganské duše (asi to měl být vtip či co) a vůbec je nepřekvapí výbuch v jejich baráku, bo estébačka a Cina vylezou z okna a povídají si s kámošema, a oni nevystrčí za celou dobu ani nos z domu, aby se s pistolí v ruce koukli, co že se to děje. Navíc odkazuji na komentář honajz2, neb můj syn si všiml, že tvůrci vycházejí z počtu obyvatel Liberce dnes, ne v 80. letech. Jako drobně jsem se pousmál u asi dvou fórků, ale jinak ten dnešní díl trapností jen přetékal. A fakt nevěřím, že v osmém dílu dostanu tak sofistikovaný a do detailů promyšlený nářez, až mi spadne čelist příjemným překvapením. ()

Reklama

MPzDC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší díl, ale nebylo to zlé. Zápletka a záhada stále na dobré úrovni, ačkoli téma superhrdinů mi do celkového záběru seriálu moc dobře nezapadá. Díl se ale posouval dost skokově a zaregistroval jsem dost hluchých míst. Humor byl tentokrát až příliš okatý, možná s tím souvisí fakt, že je toto první díl, na němž se nepodílelo více scénáristů. Vedlejší linie a epilog byly super, ale hlavas mohl být lepší. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu za vlády jedné strany se využívali lidé s určitými schopnostmi pro řešení trestných činů. Spolupracovalo se i s ruskou stranou. Takže na každém šprochu je pravdy trochu. Využívala se také dotupná věda a technika. Líbí se mi jak je to ulítlé a posunuté trochu dál než byla ještě realita. Ale jsem spokojená protože stejně nám tu stále nedokázaly mytické bytosti o kterých je řeč. :) Já bych snesla kdyby se nedrželi takhle při zemi, ale běžní lidé by to vůbec nerozdýchali. Postavy a jejich trable se zde rozvíjejí. Jako naše fantazie která pracuje při řešení případu. A detektivka posunutá jiným směrem je uspokojivá. Cina a Macháčkem hrajou hlavní prim. Ten co lítá v oblacích a ten co se drží při zemi. Pěkně vyhraněné duo přesto práceschopné. Mezi řádky i nějaké ty narážky. Já jsem spokojená. ()

Xspy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestěd měl potenciál , i když bych řekl že polovinu interiérů natočili opět v ústředí parapsychologické organizace .Veksláci jako protivníci také nebyl nápad od věci ,ale ta omáčka kolem co měla emulovat děj a jakýs příběh ? .....A neříkejte, že  Macháček přijde zase s jasným rozuzlením deset minut před koncem dílu ... Viditelně nejlépe jdou scénáristům scénky z rodinného života aby ne "Ulice" je prostě česká škola kterou nezapřete :/ ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno