Reklama

Reklama

Labyrint nenávisti

  • Čína Xie lei qing chou (více)
všechny plakáty
Čína, 1989, 95 min

Režie:

Wenhua Li

Obsahy(1)

Film pro milovníky bojového umění kung-fu. Dva bratři dvojčata, kteří nevědí o své existenci, a zbyli jim jen červené čepičky na rozpoznání své identity, byli ve svém dětství rozděleni, zásahem násilníka, vraha jejich otce. Životní osudy je v plnoletosti postavily proti sobě .....Avšak, po vysvětlení okolností, se tito bratři spojí a nezastaví je ani regiment armády mocného vládce města, otce jednoho z dvojčat. (ČSFD)

(více)

Recenze (4)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Německý distributor vydal tento film pod názvem Blutige Tränen und Liebesrache na DVD, bohužel pouze s německým dabingem a ve velmi ošklivé obrazové kvalitě. Oproti většině kung-fu filmů zde dojde i na střelné zbraně, trochu pekingské opery... Docela by mě zajímalo, proč Č(S)T (mohu-li věřit dabingforu) koupila právě tento snímek... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že je film technicky veľmi nedokonalý, má fungujúcu zápletku i svižný príbeh. Niečo na spôsob Dvojitého zásahu s dvojrolou JCVD, len v čínskom a historickom vydaní, bez zmysluplnejších súbojov, ale s početným a zbytočne vysvetľujúcimi (telenovelovskými) flashbackmi. To, čo napísal honzia platí, nedostatky sú nepriehľadnuteľné. Na druhej strane, herec v hl. úlohe - Rongguang Yu - je na Číňana nezvykle charizmatický a jeho kung fu súboje sú na rozdiel od ostatných pozerateľnejšie. ()

ProgLaney 

všechny recenze uživatele

Nejspíš by se to s odstupem času dalo považovat za kýčovitou hovadinu, ale z nostalgie nemůžu jinak - jeee, jak já to žral. ()

honzia 

všechny recenze uživatele

Skvělá hovadina, teď uprostřed zkouškového mi to skvěle naladilo úsměv. Mám starou VHS a nikdy jsem se nepřenesl přes první minuty, jojo u zkouškového baví i reklamy. Každopádně to mám s překrývajícím dabingem - tj. první důvod k úsměvu :) -> skvělé slyšet v pozadí prožívající herce v čínštině a navrchu dabing v čele s Trávníčkem emoce hrající jak po 8 pivech. Skvělé samozřejmě jsou i bitvy, když si létají bojovníci z jedné strany na druhou. Někdo vyslouží 20 ran a stále bojuje, někoho hodí jen zády na stůl a už nevstane. Pak když na koních přijede do bitky x počet vojáků, 3/4 jich zahynou a z bitvy odjíží 2*x vojáků :D to prostě vykouzlí úsměv. Jinak samozřejmě osudový příběh pln náhodných setkání a utváření obrazu pozadí. A ten konec, půjdete utěšit svou manželku nebo slavit se svým bratrem, kterého jste v životě neviděli? -> samozřejmě že slavit. ()

Reklama

Reklama