Reklama

Reklama

The Eighth Sense

(seriál)
  • Jižní Korea Yeodeolb beonjjae gamgag (více)
Jižní Korea, 2023, 6 h 57 min (Minutáž: 39–42 min)

Epizody(10)

Ji Hyun (Jun-taek Oh), nový student z klidného venkovského města, se snaží přizpůsobit rušnému životu v Soulu. Na univerzitě se seznámí s Jae Wonem (Ji-sub Lim), který právě dokončil vojenskou službu. Když zjistí, že sdílí lásku k surfování, začnou se mezi nimi vyvíjet city. (mikki089)

Recenze (3)

emkon 

všechny recenze uživatele

Příběh skutečných postav, které čelí skutečným problémům. Příběh Seo Jae Wona a Kim Ji Hyuna je tak minimalistický, tak křehký, tak nádherný, a tak neustále balancující na hraně. Je očištěn od jakýchkoliv vedlejších dramat. Zaměřuje se výhradně na hlavní postavy. Oba kluci v hlavných rolích dali svým postavám tolik vrstev a tolik emocí, a úžasně se doplňovali. Seriál je působivý i vizuálně a kinematograficky, a celkově svým tak odlišným provedením. Naprosto dokonalé! ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Plný pytel vysokého hodnocení až na jednoho homofobního burana od předcházejících hodnotitelů mluví za vše. Nemá cenu se rozepisovat, pěkné a netradiční. Nádherná sexy tvář Seo Jae Wona, super zážitek, možná snad konec jsem si malinko představoval jinak. Určitě se k seriálu někdy vrátím, jedničkou ale pro mě zůstává To MyStar ... 91089 ()

Reklama

Petra321 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších príbehov, aké som kedy videla. Náhodné stretnutie, ktorým nebola nijaká zrážka na chodbe školy, Bývalá priateľka, ktorá spočiatku robila problémy, no napokon našla porozumenie. Blázniví, ale zároveň realistickí najlepší priatelia, ktorí obe hlavné postavy plne podporovali vo všetkých ich rozhodnutiach. Herci boli ako stvorení pre tieto roly, ktoré zahrali naozaj perfektne. Verila som úplne všetkému, čo som videla a chémia fungovala presne tak ako mala. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama