Reklama

Reklama

Hobgoblins

Trailer

Obsahy(1)

Malý kluk nalézá malou chlupatou kouli, ze které se však za chvíli stává zlý tvor, rychle se rozmnožující vodou. Tvor začne ničit vše, co mu přijde pod „zuby" a zabijí každého, kdo se mu připlete do cesty. A to vše v jednom velkém domě, kde se počet netvorů rychle zvyšuje. (StrYke)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Ukradení gremlini? No, asi ano. Jenže ti byli různí, tady ty potvory všechny skoro stejné. Navíc to má zdlouhavý úvod. Ona to asi měla být komedie, ale že bych se nějak moc zasmál, to se rozhodně napsat nedá. Takže nakonec potěšila oko mužské jen Kelley Palmer hrající bez. Hádejte čeho. Přesto bych snímek určitě úplně nezatratil. Desítku za figurky si zaslouží. 10 %  ()

Brennos odpad!

všechny recenze uživatele

Heh... tohle je sousto, inspirace dílem Edwarda D. Wooda Jr. naprosto zřejmá, jestli tahle stupidita nebyla chtěná, tak je mi líto režiséra... probůh, on si to i napsal... ale já se bavil. Znáte ty filmy, co jsou tak špatné, až jsou vlastně svým způsobem výborné? Tak tohle je ten případ. Nicméně trochu objektivity do výsledného hodnocení patří ;o) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rick Sloane je strašnej podivín co točí naschvál špatné filmy, at jde o tu strašnou blbost Vice academy která má tuším 5 nebo 6 dílů(ani jeden mě nebavil) nebo točí horory. Nebo spíše pokusy. Hobgoblins je jeho nejznámější film, a panečku je to strašná blbost. Příšery na který jsem se těšil se ukázaly jako totální hračky který občas otevřou pusu, ale aby běhaly to ne. A při tom nevypadaj vyloženě směšně nebo debilně. Kdyby bylo více snahy mohlo by z toho být další kvalitní béčko typu Critters. Co ale člověka nejvíce musí naštvat je hudba která je zkrátka neposlouchatelná. Jedná se o slabý film ale v některých momentech pobaví. Jsem zvědavý na dvojku. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama