Reklama

Reklama

Policejní akademie - tentokráte v ženském podání. Ve dne školačky, v noci policajtky. Nebezpečí ve dne v noci. Možná, že nejsou nejlepší, jsou však nejlegračnější a nej-sexy skupinou policejních nováčků, které jste kdy viděli. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

hladass 

všechny recenze uživatele

Ubohé, zoufalé, trapné, zapomněníhodné... Jeden bod za luxusní kozičky královny béčkové zábavy, Linney Quigley... Více si tenhle nudný zvratek nezaslouží... ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Vice Academy" jen může snít o tom, že je tak špatná, až by byla dobrá. Tohle je prostě jen natolik strašné, až to vyráží dech. Když si ve filmu zkoušejí dělat srandu z toho, že porno filmy mají maximálně dvanáct stran scénáře, jedná se nejspíš o sebereflexivní moment, protože těžko si představit, že by Sloane vypotil něco tak obšírného. Navzdory tomu, že většinu stopáže vyplňuje žvanění, spíš než ze scénáře vycházejí dialogy z improvizace na place. Tady stojí za to vzdát hold některým představitelům v čele s Linneou Quigley, jako vždy nepochopitelně nadšenou a plnou energie. Ale i navzdory překvapivému zápalu aktérů vznikl bizarní spodničkový příspěvek do trendu slow cinema. Jednotlivé scény jsou natolik statické a rozvleklé, až je to svým způsobem geniální. Chvílemi jsem si říkal, jestli Rick Sloane není komerční pseudonym Bély Tarra. Nakonec se ukázalo, že nikoli, protože i filmy maďarského artového velikána jsou vtipnější než tenhle pokus o komedii. Ale zase nutno uznat, že nuzácké lokace (vrcholem je proměna skladiště na labyrint rozestavěním lepenkových krabic) a některá řešení toho, jak udělat gag, když produkce nemá na jeho realizaci, vlastně vyznívaly dost směšně. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Paródia určená predovšetkým mužskému publiku je neodškriepiteľne inšpirovaná populárnou sériov Policajtná akadémia. Veľký rozdiel že skoro celý čas sú ženy pólo nahé. 4/10 ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

U Léta v bikinách jsem byl pouze zklamaný, protože mě už před dvaceti lety lákal trailer. Vice academy má stejný příběh s trailerem, ale ten film je tak špatný ve všem, že tu ani nejde najít žádné pozitivum. .ušel jsem to vidět na šestkrát. ()

choze 

všechny recenze uživatele

To samé co dvojka, kterou jsem viděl jako první, jen tentokrát zaměřené na výcvik Didy a jejích kolegyň v policejní akademii. Takže jen opakuju - infantilní dementní ultratrapný ripoff POLICEJNÍ AKADEMIE, kde je zdaleka nejsofistikovanějším gagem kopnutí do rozkroku opakované do zemdlení. Blbé k pláči, doporučuju jen pro milovníky účesů 80. let. Jedna hvězdička opět za Linneu. Tu holku zbožňuju. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama