Reklama

Reklama

The Milkman

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2022, 7 min

Recenze (5)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rozhodně zajímavé a originální po dějové stránce. Hlavní hrdina si na přístroji umožňující stereoskopické vidění ( Znám to jako dítě, kde jsem si na takové malé televizce přehrával různé obrázky) prohlédne osudný příběh mlékáře, jehož mléko někoho otráví a všichni si přejí jeho smrt. Tímhle přístrojem hlavní hrdina však povolal mlékáře k sobě domů a tak se mu tam začne promítat příběh přítomnosti. Líbí se mi ten koncept a ke konci funguje i atmosféra. Zajímavé. 7/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jó, tak tohle byla lahůdka! Vizuálně na velké úrovni, kvalitou scénáře a nápadu taktéž a technicky jde taky o dost vysokou hru! Postrašilo, zabavilo a potěšilo. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Muž sa vďaka prístroju na stereoskopické videnie pozerá na smutný príbeh o osude mliekara, ktorý na ich ulici pred rokmi rozvážal mlieko a zdá sa že tým prebudil temnú minulosť...ospravedlňujem sa za popis prístroj na stereoskopické videnie, anglicky je to Peep-scope, v Československu mal označenie Metoskop, ale či to bol iba názov výrobcu ale sa to tak volalo oficiálne som sa nedopátral ani na googli, ani medzi priateľmi. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama