Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednou zasedl s McGuiganem ke karetnímu stolku, spolu s námi tklivý soucit vzbuzující Rose Byrne i její herecký rub mince Hartnett, který evidentně několik let studoval na slovutné akademii Richarda Gerea jeho grimasu přivřených očiček. Chvílemi se snažil pan režisér hrát čistě, jindy zase šeredně blafoval a karty mu šly takovým způsobem, že by se i paní Náhoda nestačila divit. A na konci, kdy jsem si byl takřka jist svým vítězstvím a chtěl vyložit karty na stůl, vytáhl trumfové eso z rukávu v podobě 'The Scientist', všechny Clocks světa se zastavily a on bral vše. A pak God Put A Smile Upon My Face.. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Hodně napínavá romance, která má navíc skvělé obsazení. Joshovi a překrásné Diane jejich vztah uvěříte, ale největší výkon zde odvádí Rose Byrne, u které nevíte zda jí nenávidět nebo spíš litovat. Jediné, co snímku můžu vyčíst je určitá citová chladnost, která vám nedovolí se do děje přímo zapojit. Miluj mě, prosím stojí i tak za to vidět, ikdyž možná jen jednou... ()

Reklama

Jacinda 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděla sama na chalupě a jen proto, že mě zaujal článek v televizním programu a protože tam hraje Josh. Že je něco jinak než tomu bývá v klasických trillerech nebo romantikách mi došlo až v polovině. Na tenhle film se můžu dívat stále dokola a nejspíš mi dojde pokaždé ještě nějaká nová souvislost. Herecký kvartet ztvárnil postavy dokonale, záverečná scéna s coldplay hudbou mě dostala a zlým jazykům neustále tvrdících: to neměli mobil?Nebo internet? vzkazuji: Představte si, že se to odehrává třeba v padesátých letech. (Protože o mobilech a internetu tohle opravdu není) ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Harnett, Kruger a Lillard nepatří do první tisícovky mých oblíbených herců, ale Wicker Park (i přes své chybky, projevující se zejména ve druhé půlce značnou překombinovaností) má tááákhle velké srdce a všichni, kteří pořád ještě věří na tu jednu pravou, osudovou lásku, si ho určitě užijí. Osobně se mi víc líbila polovina první, kde ještě nebyly karty rozdány a film nezatěžovalo tolik flashbacků a vysvětlování. Ale pro romantiky mezi námi každopádně povinnost. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brandon Boyce .. Miluj mě, prosím žadoní tento film .. chvilku jsem se sice nechal mást vysokým hodnocením nadšených uživatelů, ale po nějakých dvaceti minutách jsem tuhle banální romanci bez thrillerové příměsi prokoukl a nadějím na něco víc byl amen! Jelikož se jedná o remake evropského koprodukčního filmu z devadesátých let, kde téma náhlého zmizení přítelkyně bez možnosti kontaktu je ještě uvěřitelné, zde jsem už této základní kůstce příběhu nevěřil. K tomu se později nabaluje toliko směšných náhod a zvratů, že jsem se jen trpce usmíval, co všechno si v současném přetechnizovaném Chicagu lze prožít. Co na plat, že formální stránka nemá výraznější chybu, režisér umí vytvořit atmosféru a hudební doprovod je lahůdka. Také herci, ač to herecky nejsou koncerty, jsou příjemní a Rose Byrne zajímavý objev. Jenže ten příběh, ten nepravděpodobný příběh, to bolelo. Moc. Žánrové osvěžení to ano, ale ve výsledku pořád jen slabší průměr! 50%. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • 30-milionový remake vzbudil během premiérového víkendu (3. -5. 9. 2004) v Severní Americe vlažný zájem a diváci v kinech zanechali jen 6,8 mil. dolarů ve více než 2 500 kinech. Celkově si film odnesl jen slabých 12,8 milionu. (imro)
  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)
  • Film se původně měl jmenovat „The Apartment“, ale po nějaký čas se producenti oháněli i názvem „Obsessed“. Představitel jedné z hlavních rolí Josh Hartnett ale jeden z názvů označil jako vhodný pro televizní film týdně, po čemž studio MGM zvolilo raději další ze zvažovaných, „Wicker Park“. (imro)

Reklama

Reklama