Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá žena Kristie si bere televizního moderátora Marca. Devět měsíců na to se jim narodí dítě. Početí dítěte si nepamatuje, jen že to bylo u skály pokryté záhadnými ornamenty. Kolem jejího syna se stávají divné věci. Lidé jsou v nebezpečí a dokonce zemře sousedův syn. Kristie začíná pátrat po pravém původu svého dítěte a začíná věřit, že je převtělením antikrista. (Chatterer)

(více)

Recenze (11)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Lacná kópia úspešného “Omena”, ktorá nedokáže plnohodnotne zaujať, pričom sledovanie tohto snímku je stratou času aj pre skromnejšieho diváka. Nemôžem si pomôcť, ale celé to na mňa pôsobilo príliš klíšovito, pričom ten televízny look je ten najmenší problém. Skrátka, “Omen” je len jeden. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Variace na Rosemary má děťátko pokračující v duchu The Omen je vcelku podařená. S tím, jak přibývají v posledních letech mizerné filmy, ukazuje se, jak leckteré postarší jim natrhávají řiť. Laura Harrisová je zde sice kladnou postavou, ale od dob Fakulty má v očích prapodivnou jiskru, co možná způsobila, že si ji Ďábel vybral. Film má příjemné napětí, a i když žánrově znalý divák tuší, jak se bude příběh odvíjet, lze si tajemnou atmosféru užívat. A dojde i na krev, kdy asi nejlepší je pád z věže. A oslava je příjemná lehce dekadentní party...no, spíše orgie. Církev si nasadila chomout a je jí jedno, o jaký zázrak vůbec jde. Za podařený konec a slušnou muziku dávám hvězdu navíc. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Variace na omenovské téma, která mě kupodivu dokázala bavit. Solidní pošmournou atmosféru doplňovali protivný chlapeček a Laura Harris, která se kdovíproč pořád motá jen kolem béčkových projektů. Příjemné překvápko. 70% ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Kristie (Laura Harris) otěhotní během divokého sexu při svatební noci. Ze samotného aktu si moc nepamatuje, snad jen že to bylo pod širým nebem u podivné skály. Ale to není důležité, protože se jí narodí zdravý syn, Dylan. Ale už od malička provázeji Dylana zvláštní okolnosti - sousedovic syn je zavražděn, domácí miláček křeček zemře nabodnutý na plotě, neznámá žena spáchá sebevraždu skokem na jejich auto. Kristie začíná být přesvědčena, že její syn je znovuvtělením samotného ďábla... Film by se klidně mohl jmenovat Omen 5 (nebo kolik bylo vlastně pokračování legendárního Omenu), protože jde v principu nachlup o to stejné. Dítě, vtělení Satana, rodič který proti němu (marně) bojuje až do neutěšeného konce. Uctívači temnot jsou navíc velmi slabým následovníkem, protože jsem se po většinu času úspěšně nudil - a probral mne snad jen docela zajímavý konec... ()

jeni013 odpad!

všechny recenze uživatele

Stejný horor a thriller jako každý díl Stefanie nebo Doktor z Hor. A co hůř, tomuhle se nedá ani vysmát... ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Příjemná variace na Omen říznutá Rosemary's Baby s přitažlivou Laurou Harris. Nic extra nového, spratek protivnej jak únorová činže, ale celkově koukatelné.. ()

Reklama

Reklama