Reklama

Reklama

Las Vegas: Kasino

(seriál)
USA, (2003–2008), 73 h 34 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Josh Duhamel, James Lesure, Vanessa Marcil, Molly Sims, James Caan, Nikki Cox, Marsha Thomason, Tom Selleck, Frank Santorelli, Guy Ecker, Dale Dye (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(106)

Obsahy(1)

Vítejte v Las Vegas, v kasinu a hotelu Montecito! Hosté si tu mohou dělat, co se jim zlíbí, ale všichni dodržují zásadu: k čemu dojde v Las Vegas, to tam také zůstane. Jen Edu Delinovi a jeho týmu nic neunikne. Mají na starost bezpečnost kasina a čeká je skutečně dost práce... (oficiální text distributora)

Recenze (122)

waits 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem cca 5-6 dílů. Vyloženě odpolední seriál, který je středoevropské poměry poměrně exotický. Pár casin jsem v životě obrazil (v pradávných dobách i pracovně), ale takovýhle extra mikrosvět mi přijde až příliš vytažený do nereálna. Kladem jsou komické až sebeshazující momenty, negativem to, že mi je většina účinkujících dost protivná. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Konečně, už jsem snad ani nedoufal. Dočkal jsem se kvalitní podívané, které mě vezme do magického a krásného světa plného peněz , žen a hazardu a to vše v Las Vegas.Tenhle seriál jsem si oblíbil hned po první epizodě a nedočkavě hltal jeden díl za druhým. Líbil se mi ten nápad, že v pozdějších dílech se začínají objevovat i světu známe osobnosti jako je např. Sylvester Stallone, nebo skupina Black Eyed Peas. Co se týče hl. postav, tak nejvíce mi zde sedli hlavně Josh Duhamel v roli chlápka z bezpečnostního oddělní, James Caan v roli ředitele se záhadnou minulostí z CIA, a Vanessa Marcil v roli krásné hostesky. // 100%- ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Videl som iba zopár častí počas obeda niekedy pred pár mesiacmi a povedal som si, že ďalšia variácia na variáciu variácie. Dajme tam jednu hereckú legendu, sexi vyšetrovateľky a modelov, ktorí popri modelingu vyštudovali policajnú akadémiu. Ak sa namotáte, nemusí to byť zlá voľba, len mi to pripadá absolútne zbytočné. Ako väčšina dnešných krimi seriálov. ()

sebii53 

všechny recenze uživatele

Ano je to nenáročné. Ano je to předvídatelné, ale mě to baví jako snad žádný jiný seriál podobného ražení. Danny McCoy je jedna z mých nejoblíbenějších postav vůbec. Jednu dobu byl dokonce mým Tylerem Durdenem (i když vím, jak moc to zní divně). Ostatní jsou taky fajn, krásně se na ně kouká a dokážou si poradit se vším. Prototyp dokonalého pozlátka. Je jen škoda, že vše skončilo tak jak skončilo. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

LV:K má obrovské štěstí, že začíná přesně v moment, kdy se obyčejně vracím z práce. Otřepané zápletky, trendy střih a kamera, barvičky, sterilní prostředí, absolutní nenáročnost a absence ambicí cokoliv reflektovat a nakonec samozřejmě i ty holčiny s Caanem a muzika od ex-NIN Charlieho Clousera tvoří po celym dni koncentrace ideální doprovod ke krátkému tupému vydechnutí.... ()

Galerie (165)

Zajímavosti (17)

  • Pouze čtyři postavy, Danny McCoy (Josh Dunhamel), Mike Cannon (James Lesure), Sam Marquezová (Vanessa Marcil) a Delinda Delinová (Molly Sims), se objevily ve všech 106 epizodách. (Sony1994)
  • Když seriál začínal, kritici prorokovali, že nevydrží dlouho. Vydržel pět let. (Angie91)

Reklama

Reklama