Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Díky nahrávce z domácí kamery bývalá vojačka zjistí, že smrt jejího manžela je jenom špička ledovce vražedného organizovaného zločinu, který sahá daleko do minulosti. (Netflix)

Recenze (104)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Klasická Cobenova oblbovačka, která začne jako klasické detektivka ale nabízí tolik odboček, postav a falešných stop, že se divák začne brzy ztrácet. Přestože vše nefunguje stoprocentně, témat je zbytečně moc a konec není uspokojivý a propracovaný, jak by si zasloužil, jedná se o jeden z lepších mysteriózních seriálů, který si díky cliffhangerům na konci každého dílu, udrží divákovu pozornost a očekávání až do konce. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slušné krimi s prvkami trileru, slušne zamotané, že človek čaká, čo z toho vzíde, koniec neočakávaný, ale nemôžem sa zbaviť dojmu, že to bola len taká vata medzi sledovaním ďaleko ďaleko lepších počinov. Nemalo to ambície vyskočiť vyššie, Richard Armitage tam bol pár okamihov, takže to bolo len lákadlo na hlúpych, Netflix si splnil všetky svoje pravidlá, t.j. multi-kulti, gender aj rasa OK, dostali sme aj Gaya, to by predsa nemohlo inak byť, našťastie sme sa to dozvedeli len z rozprávania a nie v akcii, ale aj tak. S kľudným svedomím nemôžem odporučiť napriek slušným trom hviezdam. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia Cobenovka, takže kto je fanúšik presne vie, čo ho čaká a aj to dostane a možno aj niečo navyše. Ak niekoho adaptácie jeho diel nezaujali, tak ho Fool Me Once môže sklamať vďaka niektorým trochu iným prvkom ešte viac. Za mňa je určite triumfom obsadenie Michelle Keegan, ktorá teda okrem toho, že je krásna, je pred kamerou hlavne presne taká aká má takáto postava byť. Podobne je to aj s Akhatarom, avšak tam som čakal viac buddy laškovania s novým kolegom. No a tá zelená tu symbolizovala asi Mayine zamestnanie, alebo sa tvorcom proste až príliš jej využitie zapáčilo. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Je to smutné, že se už na hodnocení CSFD nedá vůbec spolehnout. Nový seriál, který bodoval hned po startu, tak jsem do toho šel. A bylo těžké vydržet až do konce. Detektivní telenovela, okořeněná vším možným. Hlavní hrdinka je sice hezká, ale nedá se jí věřit skoro nic. V každé situaci je "vystajlovaná" jak na filmovou přehlídku v KV. Její fyzické zákroky proti mužům působily uměle, jako když dítě odstrčí dědečka. Stále pátrá po něčem, ale každému hned při tom pátrání vyklopí vše, co už ví. Což by ji mohlo samozřejmě i ohrozit. Po celou dobu po pohřbu zavražděného manžela působí pohodovým a normálním dojmem. Psychické můry z válečné akce podivné v této míře vzhledem k její hodnosti a vojenské kvalifikaci. A dál je to zbytečné rozebírat. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Bože, to byla zase chujovina. V každém dalším díle přibyde postava a odnož, která je platná asi jako mrtvýmu zimník. A to jsem pořád naivně doufala, že to má nějaký smysl a že se dočkám, když si počkám. Ne, bylo jen a jen hůř. Tak jsem to aspoň dokoukala s anglickými titulky, abych si procvičila jednoduchou angličtinu :). ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Dům rodiny Burkett je ten stejný, jako dům Tommyho Shelbyho v seriálu Peaky Blinders (od r. 2013) – Arley Hall & Gardens in Northwich, Cheshire, Velká Británie. (Dalfor)
  • Seriál byl natočen podle stejnojmenné knihy od Harlana Cobena z roku 2016. Natáčelo se v Manchesteru a jeho okolí. (Dalfor)

Reklama

Reklama