Reklama

Reklama

Down to Hell

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka mladých lidí dostane chuť zažít něco výjimečného. Ve městě si tedy najdou a unesou muže, kterého odvezou do lesa. Zde na něho uspořádají krvavý hon, při kterém brzy umírá. Lov skončil, ale nyní začíná pomsta - lovci budou loveni! Nikdo z nich by ani v nejmenším netušil, že uštvaný a mrtvý muž opět obživne. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

S vynikajúcim filmom Versus, ktorý tomuto snímku nasledoval, to má spoločné len to, že sa to odohráva v lese a sú tam zombieci (teda jeden). Najviac mi na to vadilo, že ten film nebol farebný, no ani čiernobiely. Proste bol niečo medzi tým a vôbec sa to k nemu nehodilo. A ešte k tomu hrozné herecké výkony, gore efekty tiež nič moc. Ale má to akúsi svojskú atmosféru a (našťastie) krátku stopáž. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Celkem krutá zombie-jízda...film má sice pár nelogických a zbytečně natahaných míst, ale rozhodně si na nic nehraje, jako většina dnešních nezávislých, amatérských, amerických horrorů. Prostě jen pár brutalitek a nasranej zombík...co víc byste do 46 minut chtěli narvat? :) ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Na amatérsky film naozaj výborné, na seriózny film slabé. Každopádne je to taká generálka na neskorší za-pár-šupov trhák Versus. Hudba ako tradične u Kitamuru výborná, sem tam sa blysne i nejaký ten vizuálny nápad. 6/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velice zvědavý na Kitamurovy začátky a tak jsem si samozřejmě nenechal jeho hororovou prvotinu utéct. Tento režisér mě dokázal zaujmout svými filmy jako Půlnoční vlak, Nikdo nepřežije nebo Downrange (ale to je jeho novější tvorba a já se tedy nyní zaměřil na tu starší). A byl jsem opět velice mile překvapený. Na to, že si musel vystačit s necelými cca 3 000 dolarů (JPY 300,000), se mu podařilo natočit docela působivou podívanou, za kterou se určitě nemusel stydět. I s minimálním rozpočtem a vybavením se mu dokonale podařilo nastartovat svou solidní kariéru. Mix černobílého a barevného filmu okořeněného o akční kameru, jen s pěticí herců a sebou samým v jedné z rolí lovce, dokázal divákovi nabídnout slušnou porci atmosféry, působivé leč lehce úsměvné bojové choreografie, ale zas na druhou stranu i zajímavé gore a dostatek krve. Někoho sice může lehce odradit neustálé pobíhání po lese, ale právě to dodalo tomuto kousku ono potřebné kouzlo (vžít se jak do role obětí, tak posléze i samotných lovců). No a vzhledem ke kratší délce snímku, jsem se ani nestačil nudit, což bylo jen a jen dobře. Down to Hell tak možná na většinu lidí bude působit moc lacině a nevábně, ale Kitamura v rámci svých tehdejších možností dokázal z minima vytěžit maximum. Tedy alespoň dle mého a mé sympatie si určitě získal. ()

Reklama

Reklama